ΑΕΚ

Η ΑΕΚ για το θέμα Πινέδα: "Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ πήρε θέση στα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα στο SPORT24, λέγοντας ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις, θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Η ΑΕΚ πήρε θέση στα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα στο SPORT24 αναφορικά με το μέλλον του Μεξικανού μέσου.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τονίζει ότι δεν εκβιάζεται από κανέναν, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις, τότε κι εκείνη θα προσπασπίσει τα συμφέροντά της και θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα όσα είπε ο ατζέντης του Πινέδα στο SPORT24: "Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ