ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Η τιμωρία της UEFA μετάλλιο για μένα"

"Η τιμωρία της UEFA μετάλλιο για μένα"

Ο Ζ. Μουρίνιο υποδέχτηκε με σαρκαρμό την τιμωρία του από την UEFA για τις εσκεμμένες αποβολές των Ράμος και Αλόνσο κόντρα σε Άγιαξ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κάποτε μου είχε πει η γιαγιά μου, ότι θα πρέπει χαίρομαι όταν οι άλλοι με ζηλεύουν'!

"Η γιαγιά μου πέθανε πριν πολλά χρόνια, όμως θυμάμαι πάντα αυτό που μου έλεγε. Πρέπει να είσαι χαρούμενος όταν οι άνθρωποι σε ζηλεύουν, και ακριβώς έτσι αισθάνομαι και εγώ τώρα", τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, σε ερώτηση για τις δύο αγωνιστικές αποκλεισμού από τους πάγκους (η μία με τριετή αναστολή) που του επέβαλε η UEFA, και πρόσθεσε:

"Είναι λογικό και με κάνει χαρούμενο. Δεν με νοιάζει αν υπάρχει άλλος κανονισμός για τον Μουρίνιο και άλλος για οποιονδήποτε άλλο προπονητή.

Το πρόστιμο (σ.σ 40.000 ευρώ) που καλούμαι να πληρώσω είναι ιστορικό, και σύμφωνα με τη γιαγιά μου αποτελεί μετάλλιο για μένα και όχι τιμωρία.

Δεν μπορώ να βγω από την περιοχή του προπονητή, δεν μπορώ να αγγίξω τη μπάλα την ώρα που σε άλλους επιτρέπεται κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να μιλήσω με τον τέταρτο διαιτητη όπως κάνουν άλλοι.

Δεν πειράζει, όλα αυτά είναι μετάλλια για μένα. Αυτός είμαι εγώ, και στα καλά μου και στα κακά μου. Δεν μπορώ να αλλάξω. Ο καθένας έχει την ταυτότητά του".

Όσον αφορά στο αυριανό (4/12) ντέρμπι με τη Βαλένθια στο "Μπερναμπέου", ο "special one" αποκάλυψε ότι ο Ρονάλντο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά, σε αντίθεση με τον Ιγκουαΐν που παραμένει τραυματίας, ενώ μίλησε και για την συντριβή που υπέστη η "βασίλισσα" την περασμένη Δευτέρα, με το 0-5 από τη Μπαρτσελόνα.

"Δεν ήμουν θυμωμένος με κάποιον συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη. Έκανα αλλαγή τον Εζίλ επειδή πίστευα ότι ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

Ο Μαρσέλο είχε ήδη κάρτα και ήθελα να τον προστατέψω αφού δεν έχω άλλον αριστερό μπακ. Δεν υπήρχε άλλος λόγος για τον οποίο αντικατέστησα τον Εζίλ.

Αμφότεροι θα παίξουν με τη Βαλένθια. Δεν στοχοποίησα τον Εζίλ. Μίλησα με τους παίκτες μου για περίπου 3-4 λεπτά στη Βαρκελώνη και αυτό ήταν. Τελείωσε εκεί.

Είναι εύκολο να γυρίσεις τη σελίδα επειδή η ομάδα που έπαιξε καλά νίκησε δίκαια, και η ομάδα που έπαιξε άσχημα έχασε επίσης δίκαια", ήταν η τοποθέτησή του.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ