ΑΡΗΣ

Η τροπολογία καθυστερεί Σηφάκη και Κόκε

Η τροπολογία καθυστερεί Σηφάκη και Κόκε
INTIME SPORTS

Μετά την σημερινή αναβολή η προσεχή Δευτέρα (30/01) είναι η κρίσιμη μέρα για την ΠΑΕ Άρης στις υποθέσεις των Μιχάλη Σηφάκη και Σέρχιο Κόκε

Η καθυστέρηση της προώθησης της τροπολογίας για την ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο στις κατά τόπου εφορίες έφερε αναβολή για την ΠΑΕ Άρης στις υποθέσεις των Μιχάλη Σηφάκη και Σέρχιο Κόκε.

Αναβολή ωστόσο για την προσεχή Δευτέρα (30/01), σε τρεις μέρες δηλαδή από σήμερα, όπου και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα επιδιώξει να κλείσει το θέμα της προσφυγής του διεθνή τερματοφύλακα αλλά και την εκ νέου απόκτηση του Ισπανού.

Στην περίπτωση του Σηφάκη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, είχε σήμερα όπως αναμενότανε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του διεθνή Κρητικού τερματοφύλακα, Παύλο Τοπίδη.

Στην διάρκεια της συνομιλίας τους τον διαβεβαίωσε ότι το ποσό που ήταν να κατατεθεί χθες (26/01) θα κατατεθεί μόλις "απελευθερωθούν" τα χρήματα που έχει να παίρνει η ΠΑΕ Άρης από συγκεκριμένες πηγές.

Μία κατάθεση που δεν μπορούσε να γίνει ούτε σήμερα αφού δεν προωθήθηκε ακόμη η τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών στο δημόσιο στις κατά τόπου εφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το περιβάλλον του Σηφάκη το συγκεκριμένο ποσό που ήταν να εισπράξει την Πέμπτη και είχε συμφωνηθεί την περασμένη Παρασκευή στην συνάντηση που είχε ο μάνατζέρ του στα γραφεία της ΠΑΕ θα αποτελούσε βαρόμετρο για την απόσυρση της προσφυγής του.

Αυτή που ήταν να εκδικαστεί την περασμένη Δευτέρα και είχε πάρει αναβολή για την προσεχή με αντικείμενο τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την ΠΑΕ Άρης και όχι την ελευθερία του.

Σε περίπτωση δε που το θέμα της τροπολογίας δεν κλείσει τελικά ούτε την Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να προχωρήσει σε ταμειακή διευκόλυνσή της ώστε ο Σηφάκης να αποσύρει την προσφυγή του.

Μία τροπολογία που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελεί βαρόμετρο και στην υπόθεση της ολοκλήρωσης του φλερτ της επιστροφής στον Άρη του Κόκε αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Αφού γίνει αυτό, θα μπει σε προτεραιότητα το θέμα των επιταγών που αποτελεί και μοναδικό "αγκάθι" στην ολοκλήρωση της επιστροφής του Ισπανού και ακολούθως θα πέσουνε οι σχετικές υπογραφές που θα συνδυαστούνε με την σχετική ανακοίνωση.

Παρελθόν ο Τσέζαρεκ

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Μανουέλ Μασάδο στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Σε αυτήν ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Σάκης Πρίττας, Γιάννης Γιαννιώτας και θεραπεία οι Κάρλος Τόχα και Μανώλης Παπαστεριανός. Για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Νέρι Καστίγιο που αρχικά η κατάστασή του έδειξε να προκαλεί ανησυχία στον Πορτογάλο τεχνικό του Άρη.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο με μία τελευταία προπόνηση όπου μετά το τέλος της ο Μασάδο θα ανακοινώσει τους "εκλεκτούς" της αποστολής του.

Σήμερα εξάλλου λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ντάνιελ Τσέζαρεκ με την ΠΑΕ Άρης, με την σχετική της ανακοίνωση, με τον Κροάτη επιθετικό όπως είναι γνωστό από χθες να συνεχίζει την καριέρα του στην ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα.

Τέλος ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δόθηκε με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι στον Βύζαντα Μεγάρων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ