ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο για τον Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Τσέλσι ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να πάρει ξανά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τον Ζοάο Φέλιξ.

Η Τσέλσι θέλει να κάνει ξανά δικό της τον Ζοάο Φέλιξ και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε στενή συνεργασία τις τελευταίες εβδομάδες έχοντας συμφωνήσει σε δύο διαφορετικές μεταγραφές, αυτές του Κόνορ Γκάλαχερ και του Σάμου Ομοροντιόν.

Η προσέγγιση των "μπλε" για τον Ζοάο Φέλιξ έρχεται αφού η μετακίνηση του Ομοροντιόν από τη Μαδρίτη στο Λονδίνο "ναυάγησε" την Κυριακή (11/8) το βράδυ. Η μεταγραφή του Γκάλαχερ από την άλλη μεριά αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Ζοάο Φέλιξ αγωνίστηκε στην Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23 ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ισπανούς μέχρι το 2029. Παρόλα αυτά, ο 24χρονος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Σιμεόνε και έχει λάβει επιπλέον ημέρες άδειας μετά το Euro 2024 ώστε να μπορέσει να βρει μια λύση για το μέλλον του.

Πριν την Τσέλσι, και η Άστον Βίλα είχε προσεγγίσει την Ατλέτικο για τον Φέλιξ με τον προπονητή των "χωριατών", Ουνάι Έμερι να είναι θιασώτης του ταλέντου του Πορτογάλου κυνηγού. Την περασμένη σεζόν ο Φέλιξ έπαιξε δανεικός στη Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 44 συμμετοχές.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ