ΙΝΤΕΡ

"Η Τβέντε έπαιξε σαν να είναι τελικός"

"Η Τβέντε έπαιξε σαν να είναι τελικός"

Η Ίντερ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με ισοπαλία απέναντι στην Τβέντε, ωστόσο, ο Μάσιμο Μοράτι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Καθόλου απογοητευμένος δεν έδιξε να είναι ο Μοράτι από το ισόπαλο (2-2) αποτέλεσμα της ομάδας του στην Ολλανδία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σνάιντερ, όμως το γκολ του Γένσεν και το αυτογκόλ του Μιλίτο έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Ετό στη συνέχεια πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, δίνοντας στην ομάδα του την ισοπαλία. Για την αποτυχία των "νερατζούρι" να νικήσουν μίλησε ο Μάσιμο ΜΟράτι, ο οποίος έδειξε να είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

" Είδα μια καλή ομάδα να παρουσιάζεται απέναντι στην Τβέντε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Αγωνιστήκαμε σε ένα σχετικά μικρό γήπεδο, κόντρα στους πρωταθλητές Ολλανδίας", είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας της Ίντερ στην Corriere dello Sport για να συνεχίσει:

" Ο αγώνας ήταν σαν τελικός για την Τβέντε, καθώς ήθελαν να αποδείξουν την αξία τους. Παρ' όλα αυτά τα παλικάρια αγωνίστηκαν καλά. Έδειξαν χαραχτήρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ