ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η UEFA βλέπει το "πράσινο σπίτι"

Η UEFA βλέπει το "πράσινο σπίτι"
Μακέτα γηπεδο ΠΑΟ

Ο Σκωτσέζος Ουόκερ της UEFA έρχεται για να "επιθεώρησει" το Βοτανικό. Το δείπνο "Παπ" και η απουσία

Ο Σκωτσέζος αξιωματούχος είναι μέλος της UEFA από το 1986, έχει βραβευθεί επανειλημμένα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και θεωρείται σήμερα ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη πείρα στον σχεδιασμό γηπέδων σε όλη την Ευρώπη.

Ο Έρνεστ Ουόκερ ήταν ο επίσημος απεσταλμένος της UEFA που επιθεώρησε και ενέκρινε όλα τα νέα στάδια που κατασκευάστηκαν στην Πορτογαλία για τις ανάγκες του EURO 2004.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την UEFA, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές της ανώτερης βαθμίδας στην κατάταξη των σύγχρονων ποδοσφαιρικών γηπέδων, που θέτει η Ανώτατη Ευρωπαϊκή Αρχή Ποδοσφαίρου.

Το τραπέζι του αρχηγού...


Δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του "τριφυλλιού" θα κάνει την προσεχή Πέμπτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός των "πράσινων" με τον τρόπο αυτό θα "ξεπληρώσει" ουσιαστικά το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για την καθυστερημένη έλευσή του σε μια προπόνηση της ομάδας πριν από 20 μέρες περίπου.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στο ήδη καλό κλίμα της ομάδας που υπάρχει μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

... και ο Θρασύβουλος


Τα όποια πανηγύρια των "πράσινων" για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος ανήκε ήδη στο παρελθόν αφού τόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού όσο και οι παίκτες του σκέφτονται ήδη την επόμενη αγωνιστική τους υποχρέωση, που είναι αύριο στην Φυλή με αντίπαλο τον Θρασύβουλο για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο να μην ξανασυμβεί ότι και πέρσι στο Παγκρήτιο στην φάση των νοκ άουτ αγώνων και τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη.

Ο Ισπανός τεχνικός λόγω των απουσιών αλλά και των συνεχών αγώνων ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι αυτό. Παράλληλα είναι ευκαιρία να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές αφού ξεκινάει ένα "κύκλος" δύσκολων εκτός έδρας αγώνων (Εργοτέλης, Ατρόμητος). Για τον λόγο αυτό οι Θεοδωρίδης, Μάντζιος, Αντριτς, Λεοντίου, Νίλσον, Αντονσον και Δάρλας δεν αποκλείεται να φορέσουν φανέλα βασικού στην Φυλή.

Στην σημερινή προπόνηση ο 49χρονος τεχνικός τους επέστησε την προσοχή που πρέπει να δείξουν στα ματς "παγίδες" του Κυπέλλου και να μην παρουσιαστούν καθόλου χαλαροί λόγο της διαφοράς των κατηγοριών που χωρίζουν την ομάδα του με τον Θρασύβουλο.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης, οι "πράσινοι" μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και στην τεχνική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις στις στημένες φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκονζάλες, Μπίσκαν, Παπαδόπουλος (που νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και Σαλπιγγίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Κώτσιος. Αύριο το πρωί ο κ. Μουνιόθ θα ανακοινώσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Φυλή.

Οι κλήσεις των Σουηδών

Οι Μίκαελ Αντονσον και Μίκαελ Νίλσον κλήθηκαν και πάλι στην Εθνική Σουηδίας. Παρά τον μικρό χρτόνο συμμετοχής τους τελευταία οι δύο "πράσινοι" κλήθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας, κ. Λάγκερμπακ ενόψει του φιλικού με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 15 Νοεμβρίου στο Λε Μαν της Γαλλίας.

...και η απουσία του Κροάτη



Οπως αποφασίστηκε από τον κ. Μουνιόθ και τους συνεργάτες του ο Άντονι Σέριτς ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει από τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που δίνει το δικαίωμα στην κάθε ομάδα (και παίκτη) να επιλέξει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς της ομάδας του θέλει να λείψει, προτιμήθηκε να μείνει εκτός από την δύσκολη "μάχη" στο Περιστέρι, γιατί τη Δευτέρα αναχωρεί με την Εθνική Κροατίας ενόψει του αγώνα στο Ισραήλ (15/11) και θα απουσιάσει από αρκετές προπονήσεις.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ