ΑΡΗΣ

Η Βαγιεκάνο εξετάζει Αγκάνθο

Η Βαγιεκάνο εξετάζει Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο που θα απουσιάσει και στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Άρη είναι στο στόχαστρο της ισπανικής Ράγιο Βάγιεκάνο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου

Στο στόχαστρο της ισπανικής Ράγιο Βάγιεκάνο είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο που θα απουσιάσει και στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Άρη σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της«RayoNoticias» η Ράγιο Βαγιεκάνο μεταξύ των τριών ποδοσφαιριστών που έχει στη λίστα της είναι και ο επιθετικός του Άρη.

Εκτός του Αγκάνθο οι άλλοι δύο είναι ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ και ο Χούλι της Αλκορκόν.Όσο για το δημοσίευμα της «RayoNoticias» αναφέρει:

« Βλέποντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι για τη Ράγιο, ο Φελίπε σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή έναν εκ των Ντελίμπασιτς, Χούλι ή Αγκάνθο».

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί είναι ότι την συγκεκριμένη είδηση αναπαρήγαγε και ο Αγκάνθο μέσω twitter.

Ο επιθετικός του Άρη εξάλλου έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Ράγιο Βαγεκάνο ενώ προ ημερών κατά την παρουσία του στο Βαγιέκας είχε συμμετάσχει σε φιλικό παιχνίδι των επίλεκτων ομάδων Μαδρίτης και Ανδαλουσίας.

Εκεί είχε διαπιστώσει ότι παραμένει αγαπητός όπως βέβαια κάτι ανάλογο ισχύει και από τους φιλάθλους του Άρη όντας ο πρώτος σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου.Ακόμη ο Αγκάνθο χαίρει της εκτίμησης και του αθλητικού διευθυντή της Ράγιο, Φελίπε Μινιάμπρες, ενώ στην ισπανική ομάδα αγωνίζεται και ο πρώην διεθνής Μεξικανός επιθετικός του Άρη – και του Ολυμπιακού - Νέρι Καστίγιο.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Αγκάνθο.Σε μία τέτοια περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί δεδομένου ότι ο Ισπανός επιθετικός και σε τέσσερα ακόμη παιχνίδια θα απουσιάσει ενώ δεν δείχνει 100% έτοιμος δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις.

Και ακόμη από την προετοιμασία κιόλας ο Αγκάνθο δεν δείχνει να αισθάνεται καλά. Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες πρόκειται να δώσουνε απάντηση στο ερώτημα που φαίνεται να προκύπτει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ