ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η "βέκια σινιόρα" παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της, με τον Ντιέγκο να παίρνει το Νο 28 και τον Αμάουρι να "κληρονομεί" το Νο 11 από τον Νέντβεντ (vid)

Η "βέκια σινιόρα" παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της, με τον Ντιέγκο να παίρνει το Νο 28 και τον Αμάουρι να "κληρονομεί" το Νο 11 από τον Νέντβεντ (vid)
Γιουβέντους-εμφανίσεις

Εν αναμονή της άφιξης του Φελίπε Μέλο στο "Ολίμπικο", η Γιουβέντους παρουσίασε την Τετάρτη (8/7) τις νέες εμφανίσεις της, με τους Βραζιλιάνους Ντιέγκο και Αμάουρι να "κλέβουν την παράσταση".

Το μεγάλο απόκτημα της "βέκια σινιόρα" από τη Βέρντερ πήρε τη φανέλα με το Νο 28 από τη στιγμή που το "10" είναι "καπαρωμένο" από τον Ντελ Πιέρο (το άθροισμα των δύο αριθμών κάνει... 10, ενώ έχει γεννηθεί και στις 28 Φεβρουαρίου)και εξέφρασε την ανυπομονησία να μπει στο γήπεδο, ενώ ο Αμάουρι που κληρονόμησε τη φανέλα με το Νο 11 από τον Νέντβεντ εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
"Δεν βλέπω την ώρα να βγω στο χορτάρι, για μένα είναι τιμή και ευχαρίστηση να παίζω στη Γιούβε. Σήμερα είναι η πρώτη μου φορά με αυτή τη φανέλα στους ώμους, είναι μεγάλη συγκίνηση", δήλωσε στα ισπανικά ο Ντιέγκο, με τον συμπατριώτη του Αμάουρι να δηλώνει:

"Το να φοράω για δεύτερη σεζόν τη φανέλα της Γιουβέντους είναι κάτι που με συγκινεί, ελπίζουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πέρυσι πιστεύω ότι έδειξα σε όλους πως είμαι παίκτης για να παίζει στη Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος που ξαναπήρα το νούμερο 11, αυτό που με καθιέρωσε.

Ήταν το νούμερο του Νέντβεντ στη Γιουβέντους, στενοχωρήθηκα πολύ που χάσαμε έτσι έναν τέτοιο παίκτη, γιατί μπορούσε να συνεχίσει για άλλα 2-3 χρόνια. Είμαι χαρούμενος που παίρνω το νούμερο από εκείνον.

Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ και να είναι φτάσουν για να κατακτήσουμε κάτι σημαντικό. Το ρόστερ της Ίντερ είναι πιο πλήρες όμως εμείς σκοπεύουμε να έρθουμε πρώτοι".

Όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση των "μπιανκονέρι" αυτό το καλοκαίρι, ο πρώην φορ της Παλέρμο επεσήμανε: "Ενισχυθήκαμε πολύ, πήραμε τον Ντιέγκο που προέρχεται από μία πολύ μεγάλη σεζόν και ελπίζουμε ότι θα τα πάει ακόμα καλύτερα.

Θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα ποιοτικό άλμα ως ομάδα, είναι κάτι που περιμέναμε. Εάν έρθει ο Φελίπε Μέλο, θα έχουμε έναν ακόμα σπουδαίο παίκτη. Ο Καναβάρο θα μας δώσει την εμπειριά του.

Το σύστημα; Ευτυχώς είμαι ένας παίκτης που ξέρει να προσαρμόζεται στο 4-4-2, στο 4-3-3 και σε οποιοδήποτε άλλο.

Η σωστή νοοτροπία είναι σημαντικότερη από τον τρόπο παιχνιδιού μίας ομάδας".

Τέλος, ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", Τσίρο Φεράρα, ο οποίος διαδέχτηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του περυσινού σκουντέτο και τελικά υπέγραψε στο τέλος της σεζόν την ανανέωση του συμβολαίου του, υποστήριξε:

"Είμαι ευχαριστημένος, υπερήφανος και ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έκανε στην μεταγραφική περίοδο η διοίκηση. Εάν αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης στις πλάτες μου;

Όταν γίνεται κάποιος προπονητής της Γιουβέντους οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες και είναι καλύτερο να δουλεύεις με παίκτες υψηλού επιπέδου που έχουν τη σωστή νοοτροπία για να φορέσουν μία τόσο βαριά φανέλα".



Να σημειωθεί ότι την χρυσή φανέλα, που είχε χρησιμοποιηθεί πέρυσι ως δεύτερη εμφάνιση της Γιουβέντους, διαδέχεται τη φετινή σεζόν η γκρίζα, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό μία διαγώνια ασπρόμαυρη ρίγα, παραπέμποντας στην κλασική εμφάνιση της αργεντίνικης Ρίβερ Πλέιτ.




















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ