ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια
ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια Β' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, θριαμβεύοντας με 4-0 της Νίκης Δροσιάς στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με τον κόσμο στο πλευρό της, η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια Β' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α επικρατώντας άνετα με 4-0 της Νίκης Δροσιάς στην 30ή και τελευταία αγωνιστική.

Μάλιστα, με την 23η νίκη της, η ομάδα των νότιων προαστίων εξασφάλισε και την άνοδο στην Α' Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α κατηγορία, εκεί που θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια
Η ομαδική φωτογραφία του ΑΟ Βουλιαγμένης με το τρόπαιο ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (17/5), ο Θωμαΐδης άνοιξε τον δρόμο για την ευρεία επικράτηση με κεφαλία στο 10ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το 2-0 από κοντά στο 51'. Ο Εστυλιανίδης με όμορφο πλασέ στο 80' έδωσε το έναυσμα για το πάρτι στην εξέδρα και ο Θωμαϊδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 89ο λεπτό για το τελικό 4-0.

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια
Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Βουλιαγμένης ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Α.Ο. Βουλιαγμένης: (Κατράνας): Καταχανάκης (44′ Μουλιανάκης), Τσίλης, Κοσμόπουλος (45′ Διοκμετζίδης), Θωμαΐδης, Εστυλιανίδης, Λεβέντης (54′ Καραούλης Ι.), Λάππας (59′ Τσαρούμης), Μπίνας, Μπεκιάρης, Κοφσανίδης (54′ Βλαχόπουλος), Καρβούνης.

Νίκη Δροσιάς (Μπόντζος): Ξάφης, Καρόπουλος, Αμπντούλ (75′ Χριστόπουλος), Χατζής (86′ Κλειδαράς), Δήμας, Σκούρας, Φωτιάδης, Καλαμάρας, Αβαρκιώτης, Μπαστάνης Γ., Μπαστάνης Θ.

Η Βουλιαγμένη στέφθηκε πρωταθλήτρια
Οι πανηγυρισμοί μετά από την απονομή του τίτλου ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
TAGS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ