ΑΡΗΣ

Η βραδιά του Σολτάνι

Η βραδιά του Σολτάνι
INTIME SPORTS

Απόψε (14/6) θα πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού των διοικούντων την ΠΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπο του Καρίμ Σολτάνι. Εξελίξεις και με Νέρι Καστίγιο.

Για το βράδυ είναι προγραμματισμένη η παρουσία του Καρίμ Σολτάνι με τον εκπρόσωπό του, Χαρμ Γιαν Σίλτερορντ, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να πραγματοποιηθεί ουσιαστικά το τελικό ραντεβού της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του.


Σε μία μέρα (14/06) στην διάρκεια της οποίας είναι να λάβει χώρα το πιο σημαντικό επεισόδιο του σίριαλ της παραμονής του Νέρι Καστίγιο στον Άρη με την παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" του αδερφού και μάνατζέρ του Άλεξ Καστίγιο για την παραμονή του διεθνή Μεξικανού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα είναι και οι κουβέντες που γίνονται όλο αυτό το διάστημα με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό που έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League από την παρουσία του σε αυτό στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Ηρακλή.

Ουσιαστικά με την μετατροπή του φλερτ Σολτάνι σε γάμο με την υπογραφή του δικού του διετούς συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2013 θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και απλώς θα αλλάξει ομάδα.

Απλώς θα μετακομίσει από τον Ηρακλή στον Άρη κάτι που αποτελούσε και επιθυμία του ώστε η οικογένειά του να μην χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον και πολύ περισσότερο το μεγάλο του παιδί που πηγαίνει και σχολείο.

Σε μία μέρα πάντως που δεν αποκλείεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη και ο 20χρονος διεθνής Πορτογάλος αριστερός μπακ Μάριος Ρουί για να αποτελέσει το συμπλήρωμα του Βραζιλιάνου Μίσελ στην θέση του αριστερού μπακ ενώ στον Άρη.

Παράλληλα στα σκαριά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι και το τυπικό μέρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 19χρονου Θανάση Κανούλα από την Αναγέννηση Επανομής ενώ στα υπόψη του τεχνικού της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, παραμένουνε πάντα οι περιπτώσεις των Κώστα Καπετάνου και Βαγγέλη Μάντζιου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ