PREMIER LEAGUE

Η υπέρβαση της Μπράιτον φέρνει έξτρα λεφτά σε 1.000 υπαλλήλους του συλλόγου

Η υπέρβαση της Μπράιτον φέρνει έξτρα λεφτά σε 1.000 υπαλλήλους του συλλόγου
@2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μπράιτον μετράει αντίστροφα για να πανηγυρίσει την πρώτη πρόκριση στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και το γεγονός αυτό θα φέρει έξτρα χρήματα σε όλο το προσωπικό του συλλόγου, κατόπιν απόφασης του ιδιοκτήτη των γλάρων.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι διαδέχτηκε τον -άκρως επιτυχημένο- Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Μπράιτον και οδήγησε την ομάδα του ένα βήμα παραπέρα, αφού με αυτόν στο τιμόνι οι γλάροι είναι πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας και έχουν στα χέρια τους το ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Σύμφωνα με αποκάλυψη των Times, το γεγονός αυτό ενθουσίασε τόσο τον ιδιοκτήτη της, Τόνι Μπλουμ, ώστε να επιβραβεύσει πάνω από 1.000 άτομα που συνιστούν το προσωπικό του συλλόγου, με αύξηση 20% στις απολαβές τους για τη νέα χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Υποστηρίζω αυτό το σύλλογο εδώ και 45 χρόνια και δεν είχα φανταστεί ποτέ αυτή τη στιγμή, να συναγωνιζόμαστε τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο.

Σημαίνει πολλά για μένα, για τους οπαδούς, για την πόλη. Οι ικανότητές της, η στάση σας, η θέλησή σας να επιστρέφετε σε ματς που είχαμε άσχημο αποτέλεσμα, με κάνει πολυ υπερήφανος για όλους σας", είχε πει την περασμένη Κυριακή (21/05) προς τον προπονητή και τους παίκτες ο ισχυρός άνδρας της Μπράιτον, μετά το εντός έδρας 3-1 επί της Σαουθάμπτον για την 37η αγωνιστική της Premier League, που κλείδωσε ουσιαστικά την υπόθεση Ευρώπη για τους γλάρους.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ