ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ζάλτσμπουργκ ανακοίνωσε 15 κρούσματα κορονοϊού

Ο Τσουκουμπουίκε Αντάμου της Ζάλτσμπουργκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τσουκουμπουίκε Αντάμου της Ζάλτσμπουργκ σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Μπάγερν για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα", Ζάλτσμπουργκ | Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALEXANDRA BEIER/ASSOCIATED PRESS

Η Ζάλτσμπουργκ ανακοίνωσε ότι 15 άτομα τόσο από το ρόστερ όσο και από τα υπόλοιπα πόστα του συλλόγου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η χαρά της Ζάλτσμπουργκ για τα πρόσφατα θετικά αποτελέσματα διακόπηκε απότομα, αφού ανακοίνωσε 15 κρούσματα κορονοϊού, ύστερα από τους τελευταίους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ομάδα.

Οι Αυστριακοί προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερν για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Champions League και από τη νίκη 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ, της δεύτερης ομάδας στη βαθμολογία της αυστριακής Bundesliga.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο σύλλογος έλαβε αμέσως τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο, ακυρώθηκαν δύο προπονήσεις και αντικαταστάθηκαν από εξάσκηση εξ αποστάσεως.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα όσων νόσησαν ή πόσοι εξ αυτών είναι ποδοσφαιριστές.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι εκτός έδρας κόντρα στη ΛΑΣΚ την Κυριακή, ενώ ο δεύτερος αγώνας με την Μπάγερν στο Μόναχο θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ