ΠΑΟΚ

"Η ζήτηση με Τότεναμ φθάνει τα 6.000 εισιτήρια"

ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και το πολυαναμενόμενο ματς στο Λονδίνο.

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ της προηγούμενης και της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τα πλέον έμπειρα στελέχη της ομάδας. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "LIbero FM", αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της ομάδας. Συγκεκριμένα μίλησε για:

Την καθυστέρηση στον διορισμό νέας διοίκησης: "Ήταν θέμα δικαστηρίων. Από την στιγμή που δεν πήραμε προσωρινή διαταγή αναγκαστήκαμε να πάμε σε λύση τακτικής διαταγής. Αυτό διήρκησε περίπου 20 μέρες. Κάτι ανάλογο έγινε πριν λίγο καιρό και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πάντως εμείς τόσα χρόνια πέρναμε προσωρινή διαταγή, αλλά φέτος μας είπαν πως πρέπει να πάρουμε τακτική.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μεσοδιάστημα ήταν πως κανένας μέσα στην ΠΑΕ δεν είχε δικαίωμα υπογραφής με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα και στο θέμα των χρημάτων, καθώς δεν μπορούσαμε όχι μόνο να πληρώσουμε άλλα ούτε καν να κάνουμε εισπράξεις. Μπήκαν, για παράδειγμα. στον λογαριασμό της ομάδας λεφτά από την δόση της NOVA αλλά από την στιγμή που δεν είχε κανένας μας δικαίωμα υπογραφής, δεν μπορούσαμε να τα "σηκώσουμε".

Τα σχέδια της νέας διοίκησης: "Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γίνει ένα επίσημο Δ.Σ. έτσι ώστε να μοιραστούν οι ρόλοι και έπειτα ο καθένας να ξεκινήσει να δουλεύει από το πόστο του. Το Δ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Είμαστε μια οικογένεια και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας".

Την προηγούμενη διοίκηση και για το αν έμεινε μόνο ο ίδιος στη νέα επιεδή κρίθηκε πετυχημένος: "Όχι, δεν συνέβη αυτό. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό που έκαναν, αφιέρωσαν πολλές ώρες έτσι ώστε να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Όλων το έργο ήταν επιτυχημένο. Απλά ίσως επειδή εγώ είχα ειδικό ρόλο στην διοίκηση, καθώς ήμουν ο συνδετικός κρίκος της ΠΑΕ με τον κόσμο, για αυτό τον λόγο ίσως και να με κράτησαν και στην νέα διοίκηση. Πάντως όλοι πέτυχαν σε αυτό που τους είχε αναθέσει ο πρόεδρος".

Τα οικονομικά της ΠΑΕ και τις οφειλές προς τους παίκτες: "Δεν ξέρω αν η ομάδα χρωστάει πολλά στους παίκτες. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως τόσο καιρό δεν μπορούσαν να γίνουν πληρωμές, καθώς δεν είχαμε το δικαίωμα όχι μόνο να δώσουμε αλλά ούτε και να πάρουμε χρήματα όπως είπα και στην αρχή. Άρα δεν μπορούσαμε να τους πληρώσουμε. Από αύριο όμως θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές και έτσι ένα μέρος από τα οφειλόμενα σ' αυτούς θα καλυφθει".

Τον αγώνα με την Τότεναμ και τη μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια: "Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 2.000. Από αυτά τα 1817 είναι για την κερκίδα στο πέταλο όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ περίπου αλλά 130-140 είναι για τα επίσημα και για αυτούς που θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας. Από αυτά τα 1817, τα 1250 θα μοιραστούν στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανάγκες της ΠΑΕ, δηλαδή χρυσά διαρκείας, ποδοσφαιρικό τομέα, σουίτες, χορηγούς, Α.Σ. κτλ. Πάντως τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα. Η ζήτηση φτάνει τις 6000.

Ζητήσαμε κι άλλα εισιτήρια αλλά πάντα μας απαντούσαν αρνητικά. Υπάρχει, πάντως, ένα μικρό παραθυράκι το οποίο είναι το εξής: Οι φίλοι της Τότεναμ που έχουν διαρκείας μπορούν με μία κάρτα που έχουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέχρι και την τελευταία μέρα. Εφόσον δεν πουληθούν αυτά τα εισιτήρια ίσως υπάρξει η ευκαιρία να δοθούν σε όσους βρεθούν εκεί χωρίς εισιτήριο. Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει. Πάντως προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο να καταφέρουμε κάτι. Ακόμα και την βοήθεια του προξενείου μας στην Αγγλία ζητήσαμε".

Το αν είναι η τελευταία διοίκηση Πρωτοδικείου που θα έχει ο ΠΑΟΚ η τωρινή: "Μακάρι να έρθει επενδυτής και να γίνει μια αιρετή διοίκηση, έτσι ώστε να βοηθηθεί η ομάδα. Άλλωστε, έσοδα έχει η ομάδα, απλά θέλει το κάτι παραπάνω".

Το θέμα της ρύθμισης των χρεών: "Είχαμε φτάσει κάποια στιγμή πολύ κοντά στο να πετύχουμε κάτι, ωστόσο με τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα δεν ασχολείται κανείς με αυτό το θέμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ