ΡΟΜΑ

Ιδιοκτήτες Ρόμα: "Η αγορά της Έβερτον δεν θα αλλάξει την αφοσίωσή μας, δύσκολη απόφαση η απόλυση του Ντε Ρόσι"

Roma's Leandro Paredes scores on a penalty kick during the Europa League second leg semi-final soccer match between Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 9, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Roma's Leandro Paredes scores on a penalty kick during the Europa League second leg semi-final soccer match between Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 9, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Οι ιδιοκτήτες της Ρόμα, Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, πήραν θέση για την απόλυση του Ντε Ρόσι, αλλά και για την αγορά της Έβερτον, η οποία δεν θα επηρεάσει την αφοσίωσή τους στους τζαλορόσι.

Τα προηγούμενα 24ωρα ήταν δύσκολα για την Ρόμα. Η απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, η αστυνομική προστασία στην Λίνα Σουλούκου, η οποία παραιτήθηκε, αλλά και η αποχή των οργανωμένων οπαδών δημιούργησαν μία βαριά ατμόσφαιρα.

Η τριάρα επί της Ουντινέζε λειτούργησε ως βαλβίδα αποσυμπίεσης, ωστόσο η συζήτηση συνεχίζεται στους τζαλορόσι. Οι διοκτήτες της Ρόμα, Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, πήραν θέση για όσα συμβαίνουν, ενώ αναφέρθηκαν και στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Έβερτον.

"Η πολιτική μας στις μεταγραφές του καλοκαιριού ξεκίνησαν ένα πρότζεκτ, ώστε η Ρόμα να επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η ανάπτυξη ενός νέου σταδίου είναι κλειδί στο όραμά μας και είναι ήδη εν εξελίξει.

Θέλουμε να πούμε πως τρέφουμε βαθύ σεβασμό στον Ντανιέλε, είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχει επιτυχημένη καριέρα ως προπονητή και ίσως μία ημέρα να επιστρέψει στη Ρόμα. Ήταν μία δύσκολη απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία μας, ωστόσο την πήραμε, πιστεύοντας ότι είναι το σωστό μονοπάτι, για να στοχεύσουμε σε τίτλους.

Παραμένουμε ενεργοί επενδυτές στον αθλητισμό και αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Η πιθανή απόκτηση της Έβερτον δεν θα αλλάξει την αφοσίωσή μας στη Ρόμα. Αντιθέτως, η συνεργασία των δύο κλαμπ θα έχει θετικά οφέλη για τη Ρόμα, η οποία παραμένει στην καρδιά των ποδοσφαιρικών μας φιλοδοξιών" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ