ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιδρώτας... και ανοησίες

Ιδρώτας... και ανοησίες
προπόνηση Παναθηναϊκού

Ιδρώτας... και πολύ τρέξιμο. "Καπετάνιος"... για Φρισκ: "Αυτά δεν γίνονται...".

Ο Χενκ Τεν Κάτε και πάλι δεν έχει στην διάθεσή του, τους διεθνείς παίκτες του που έχουν διασκορπιστεί σε κάθε άκρη της Ευρώπης και όχι μόνο. Το γεγονός και μόνο κάνει δύσκολο το έργο του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος δεν μπορεί να προετοιμάσει τα πλάνα του όπως θα επιθυμούσε για το κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ.
Αλλο ένα σαφώς καθοριστικό ματς μετά από αυτό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τους "πράσινους" να έχουν στόχο άλλο ένα "διπλό" για να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Παρά την απουσία των διεθνών, ο 54χρονος τεχνικός θέλησε να διατηρήσει τους υπόλοιπους παίκτες σε εγρήγορση. Κάτι που κάνει εδώ και καιρό, αφού οι υπόλοιποι παίκτες μετά την φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό ΑΟ Μάνης, ακολούθησαν και διπλή προπόνηση.

Ποτάμι... ο ιδρώτας

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχυσαν αρκετά κιλά ιδρώτα στις προπονήσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Στο πρωινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στην φυσική κατάσταση. Ο 54χρονος τεχνικός έδειξε "άγριες διαθέσεις" αφού κυριολεκτικά ξεθέωσε τους παίκτες του, που κατάπιαν αρκετά χιλιόμετρα. Μια προπόνηση που όπως τόνιζαν μεταξύ τους μετά το τέλος της δεν απείχε και πολύ από τις ημέρες της προετοιμασίας.

Το απόγευμα οι ρυθμοί έπεσαν αφού ο τεχνικός του "τριφυλλιού" διαπίστωσε την κούραση να είναι εμφανή στους ποδοσφαιριστές του. Ετσι, το τεχνικό τιμ αποφάσισε οι παίκτες του να έχουν περισσότερη μπάλα στο πρόγραμμά τους.

Μετά από λίγα λεπτά προθέρμανσης και μερικές πάσες, ο Ολλανδός έδωσε εντολή να παίξουν ένα δίτερμα επτά εναντίον επτά στο μισό γήπεδο, αφού ο αριθμός παικτών δεν βοηθούσε για περισσότερη ανάπτυξη.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, ο Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης δείχνοντας να ανεβάζει στροφές συνεχώς κάτι που συμβαίνει και τον Σωτήρη Λεοντίου.

Για ανοησίες μίλησε ο "καπετάνιος"


Με καυστικό λόγο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, μίλησε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" για τα όσα ακούγονται περί πρότασης του κ. Γκαγκάτση να βάλει τον Σουηδό Φρισκ στο πόστο του αρχιδιαιτητή.

" Πώς είναι δυνατόν να μας πούνε πώς γίνεται να κρίνει ένας ξένος τους Ελληνες διαιτητές. Πώς γίνεται να τους αξιολογήσει απ’ τη στιγμή που δεν έχει την παραμικρή εικόνα αλλά και γνώση γι’ αυτούς; Πόσο καιρό θα του πάρει να προσαρμοστεί και να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη; Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, είναι ανοησία" είπε ο "καπετάνιος".

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ