ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ικανοποιημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν παρουσιάστηκε ο Γκιγιέρμο Όγιος

Ικανοποιημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν παρουσιάστηκε ο Γκιγιέρμο Όγιος
Τσίγκας-Νικολόπουλος

Ικανοποιημένος από τις μετεγγραφικές κινήσεις που έγιναν παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου με δηλώσεις του ενόψει και του αγώνα με την Ξάνθη, είπε:
" Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική που ενσωματώνει νέους παίκτες και δουλεύει καλά στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι που την κάνει δύσκολη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ένα παιχνίδι με ένταση και ο πρώτος μας στόχος θα είναι φυσικά η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι μια νίκη καλύπτει άλλα πράγματα όμως μην ξεχνάμε και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Το μόνο που μας λείπει είναι το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν γιατί έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Ο τρόπος άλλωστε με τον οποίο δουλεύουμε μας δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη για την συνέχεια. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πάνω στα αδύνατά μας σημεία. Είμαι ικανοποιημένος με αυτές τις κινήσεις που έγιναν".

Πρώτη για Νικολόπουλο

Στα αγωνιστικά την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Νίκος Νικολόπουλος με την νέα του ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος για το παιχνίδι με την Ξάνθη.Στην προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός από τον Περόνε που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με στόχο να προλάβει το επόμενο ματς με τον Ηρακλή. Αύριο, η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο και ακολούθως θα αποσυρθεί στους ξενώνες.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος επέλεξε 20 παίκτες που είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Κάστρο, Γεωργίου, Ιωάννου, Σκοπελίτης, Τρέχο, Σίριο, Σάντσεθ, Κριπιντίρης, Αποστολόπουλος, Καραλής, Λε, Τσίγκας, Νικολόπουλος, Λουτσιάνο, Μερίνο.

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός αμυντικός(γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1990) της ομάδας Νέων θα ενσωματωθεί από την Δευτέρα στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος πενθώντας για τον θάνατο του Σεραφείμ Ευαγγελίου ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 12.00 από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου του γηπέδου Περιστερίου.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ