ΙΩΝΙΚΟΣ

Ικανοποίηση Χατζηνικολάου

Ικανοποίηση Χατζηνικολάου
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου

" Όπως φάνηκε τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όσο και στον αγώνα του Παγκρήτιου, η ομάδα, παρά τις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, λειτουργεί σωστά, έχει καλή ανάπτυξη και με οργανωμένες επιθέσεις φτάνει εύκολα και πολλές φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Όμως και στους δύο αυτούς αγώνες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε, δουλεύοντας πολύ πάνω σε αυτόν τον τομέα στις προπονήσεις. Μόνο με τις καλές εμφανίσεις δεν κάνουμε τίποτα και θα πρέπει να παίρνουμε και αποτελέσματα. Οι καλές εμφανίσεις ξεχνιούνται αμέσως μετά το τέλος του κάθε αγώνα, ενώ αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα και αυτός πρέπει να είναι αποκλειστικά ο στόχος μας

", είπε συγκεκριμένα ο Χατζηνικολάου.

Σήμερα, όσοι αγωνίστηκαν κατά του ΟΦΗ, έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν εντατικά. Απόντες ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης, Καντιμοίρης και Ξενίδης, ενώ οι Νατσούρας και Σίμος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αύριο οι παίκτες του Ιωνικού θα έχουν ρεπό.

Όσον αφορά στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, η ΠΑΕ Ιωνικός θα κυκλοφορήσει 2.996 εισιτήρια, οι τιμές των οποίων είναι 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρα 4), 30 ευρώ (θύρες 6, 7-8) και 100 ευρώ (θύρα 5), ενώ η θύρα 1-2 θα παραμείνει κλειστή, αφού έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα φιλοξενηθούν στις θύρες 6 και 7-8, δεδομένου ότι η Αστυνομία δεν συμφωνούσε να καθίσουν οι οπαδοί του Ιωνικού στη θύρα 6, καθώς θα υπήρχε κίνδυνος δημιουργίας επεισοδίων, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων θα βρίσκονταν ακριβώς δίπλα-δίπλα. Κατόπιν τούτου οι φίλοι του Ιωνικού που έχουν εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 1-2, θα καθίσουν στη θύρα 4, η οποία μέχρι τώρα λειτουργούσε ως "οικογενειακή κερκίδα". Ετσι, όσοι κάθονταν στη θύρα 4 θα μεταφερθούν στη θύρα 3.





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ