ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Iκανοποίηση για Κούιτ

Iκανοποίηση για Κούιτ
ντερκ κουιτ

Το γκολ που πέτυχε ο Ολλανδός άσσος της Λίβερπουλ Ντερκ Κούιτ δεν διαφοροποίησε την γνώμη που έχει ο τεχνικός των "Ρεντς" Ράφα Μπενίτεζ προς το πρόσωπο του

" Όταν παίζει είτε με τον Κράουτς, είτε με τον Μπέλαμι είναι το ίδιο καλός. Φαίνεται ότι βοηθάει και τους συμπαίκτες του να γίνουν καλύτεροι. Δουλεύει σκληρά και το μόνο που έχουν να κάνουν οι συμπαίκτες του είναι να αγωνιστούν επιθετικά και να βρουν τον τρόπο που θα πετύχουν γκολ. Ο Κούιτ είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δώσει ασίστ, ενώ δουλεύει πολύ για την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του και δεν αποτελεί φυσικά πρόβλημα το σκοράρισμα του".

Όσον αφορά την περίπτωση του παίκτη της Γουεστ Χαμ Μασεράνο και αν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Λίβερπουλ, αφού ήδη μέσα σε μία σεζόν έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες την Κορίνθιανς και την Γουεστ Χαμ, ο Ισπανός προπονητής πιστεύει ότι το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί: " Yπάρχουν πολλές περιπτώσεις παικτών που αγωνίστηκαν σε μία σεζόν σε τρεις και τέσσερις ομάδες και δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα".


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ