ΙΩΝΙΚΟΣ

Ικανοποίηση για νίκη και κόσμο

Ικανοποίηση για νίκη και κόσμο
New Image

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στη Νεάπολη μετά τη νίκη του Ιωνικού, επί της Καλαμάτας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ για την συμπαράσταση των φιλάθλων

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στο ματς με την Καλαμάτα και βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ιωνικός ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθεια του στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στην Καλαμάτα. Εν όψει της δύσκολης συνέχειας ευελπιστούμε σε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, την Τρίτη οι παίκτες του Ιωνικού, γυμνάστηκαν το πρωί στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ . Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα έκαναν χαλάρωμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Οι τραυματίες Κριστόρι, Μωραϊτης και Τσερκέζος έκαναν ατομικό, ενώ οι Γιόνδης και Γεωργίου ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Την Τετάρτη, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στα 90 λεπτά της αναμέτρησης με την Καλαμάτα, θα έχουν ρεπό, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν κανονικά.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Κυριακή 09/05 στις 17.00 την αναμέτρηση Πιερικός-Εθνικός.












TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ