ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ικανοποίηση και χαμηλοί τόνοι στον Παναθηναϊκό

Ικανοποίηση και χαμηλοί τόνοι στον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας εν μέσω πολύ καλού κλίματος μετά τη νίκη επί της Βέροιας. Ρεπό την Τρίτη, στο μπασκετικό ντέρμπι το απόγευμα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα παίρνει το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία διανυκτέρευσε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής. Λόγω της απουσίας βραδινής πτήσης σε κατάλληλη ώρα από το αεροδρόμιο "Μακεδονία", είχε αποφασιστεί η παραμονή στη συμπρωτεύουσα.

Παρά τη "μίνι" ταλαιπωρία της επιστροφής, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, απόρροια της νίκης με 3-1, η οποία συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο ήταν ικανοποιημένοι και αυτό αποτυπωνόταν στα πρόσωπα τους μετά το παιχνίδι με τη Βέροια.

Σαφώς, η επικράτηση στη Βόρεια Ελλάδα δεν συνιστά επίτευγμα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ήταν η πρώτη για το 2014 η οποία έγινε με "καθαρό" τρόπο και παράλληλα, δεν σημειώθηκε κάποιο "νεκρό" διάστημα στην απόδοση της ομάδας.

Στα αποδυτήρια, ο Γιάννης Αναστασίου απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του επειδή έδειξαν αυτοσυγκέντρωση και προσοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακολουθώντας τις οδηγίες του και μεταφέροντας στο χορτάρι τα στοιχεία που δούλευαν όλη την εβδομάδα.

Δεν έλειψαν και τα αποθεωτικά πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των δύο ασίστ και του γκολ που σημείωσε. Το ίδιο συνέβη και με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, αφού ο βραχύσωμος Νιγηριανός δέχτηκε κολακευτικά σχόλια για την κίνηση του στο τέρμα που σημείωσε στο 1-2.

Από ορισμένους σχολιάστηκε και το πέναλτι που υπέδειξε ο Λιαχούδης στον Καπίνο στη φάση του 10', εξαιτίας της επαφής που υπήρξε με τον Βρέντζο. Επισημάνθηκε η ευκολία με την οποία σφυρίχτηκε η παράβαση σε βάρος του Παναθηναϊκού και πως θα μπορούσε σε διαφορετική περίπτωση να είχε επηρεάσει καθοριστικά την εξέλιξη της αναμέτρησης...

Επικοινωνία Αλαφούζου - Αναστασίου

Ο προπονητής του Τριφυλλιού είχε επικοινωνία και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών και για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ περίμενε με μία ιδιαίτερη διάθεση το παιχνίδι με τη Βέροια, αφού το αντίστοιχο περσινό 3-0 ήταν εκείνο το οποίο είχε σηματοδοτήσει μία σειρά καθοριστικών γεγονότων...

Το σίγουρο είναι πως η νίκη με 3-1 και η αρκετά καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού τον χαροποίησε και ζήτησε από τον Αναστασίου να μεταφέρει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες. Επίσης, απαίτησε να μην υπάρξει εφησυχασμός, να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι και να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά.

Ρεπό και μπασκετικό ντέρμπι

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα, ο Γιάννης Αναστασίου έχει προγραμματίσει αποθεραπεία για όσους έπαιξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τη Βέροια και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Την Τρίτη θα παραχωρήσει ρεπό, ώστε μετά από τα σερί ματς της προηγούμενης εβδομάδας, να δοθεί η δυνατότητα για ξεκούραση και ψυχολογική αποφόρτιση.

Πάντως, το απόγευμα της Δευτέρας τα περισσότερα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρεθούν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να παρακολουθήσουν το μπασκετικό ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο πλαίσιο της Α1.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ