ΑΡΗΣ

Ικανοποίηση και οργή

Ικανοποίηση και οργή
Οπαδοί

Iκανοποίηση στις τάξεις των οπαδών του Άρη για την πρόκριση στους 16 της Euroleague, αλλά και οργή που εκφράστηκε στο συλλαλητήριο πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα

Δύο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από σήμερα το πρωί στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη. Από την μια η ικανοποίηση για την πρόκριση στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα από πλευράς της ομάδας του μπάσκετ και από την άλλη η συνέχιση της οργής σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει ο φίλαθλος της που παραμένει φυλακισμένος τους τελευταίους τέσσερις και πλέον μήνες.
Ο κόσμος του Άρη λοιπόν πριν πάει χθες το βράδυ στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει το πολύ μεγάλο παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε της ομάδας του μπάσκετ για την Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στις 20:45 είχε συγκεντρωθεί στις 18:00 στην Καμάρα.

Εκεί περίπου 3.000 φίλαθλοι της ομάδας πιστοί στο ραντεβού για το συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί έδωσαν το δυναμικό παρών και εξέφρασαν τα παράπονά τους βροντοφωνάζοντας τα αιτήματά τους. Ζήτησαν ισονομία, δίκαιη μεταχείριση της ομάδας από τους αρμόδιους φορείς, ίση μεταχείριση των φίλαθλων με τους υπόλοιπους πολίτες, απεμπλοκή του Κράτους από τον αθλητισμό, αποφυλάκιση του αθώου Αρειανού οπαδού, του 23χρονου Αντώνη.

Στην συνέχεια ακολούθησε η πορεία για το Αλεξάνδρειο και το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα εκεί όπου οι φίλαθλοι του Άρη με την είσοδό τους στις κερκίδες τοποθέτησαν τα πανό τους και στα πρώτα τους συνθήματα καταφέρθηκαν για ακόμη μία φορά κατά του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι και συνθήματα που ήταν αναγραμμένα σε κάποια από τα πανό αναφέρονταν σε αυτόν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τόσο στην Καμάρα όσο και στην πορεία προς το Αλεξάνδρειο δεν σημειώθηκε το παραμικρό από τους φίλους της ομάδας του Άρη που και με αυτό τον τρόπο έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Με τον τρόπο λοιπόν αυτό χθες το απόγευμα ο φίλαθλος κόσμος του Άρη για μία ακόμα φορά έστειλε τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουν, αλλά και ούτε να τον αδικήσουν και πάλι.

Τον λόγο από πλευράς των οπαδών της ομάδας πήρε ο πρόεδρος του SUPER 3, Γιάννης Σαουρίδης, που στάθηκε στο γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να ευνουχίσει τους οπαδούς και ειδικά αυτούς του Άρη. Όταν μάλιστα ανέφερε το όνομα του Γιώργου Ορφανού ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους με τον ίδιο όμως να τους καλεί να σταματήσουν. Πρέπει να σημειωθεί ότι όταν υπήρξε ένα σύνθημα κατά της μητέρας του Γιώργου Ορφανού υπήρξε άμεση επέμβαση όσων βρίσκονταν στην εξέδρα και ζήτησαν να σταματήσει όπως και έγινε.

Στην συνέχεια μίλησε και ο Γιάννης Νέγρης που αναφέρθηκε στα αιτήματα και πιο συγκεκριμένα:

1. Την οριστική απεμπλοκή του Κράτους από τον αθλητισμό και την παύση της εύνοιας προς συγκεκριμένες ομάδες!

2. Την αποπομπή του Γιώργου Ορφανού από τη θέση του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, καθώς με τις πράξεις του έχει αποδείξει ότι δεν είναι ικανός γι' αυτή, ενώ επιπλέον έχει αδικήσει κατάφωρα την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΡΗ!

3. Την αποφυλάκιση του αθώου Αρειανού οπαδού και τον ορισμό δικάσιμης ημερομηνίας, για να σταματήσει πλέον η κοροϊδία με ένα παλικάρι 23 ετών με λευκό ποινικό μητρώο!

4. Την αναθεώρηση του αθλητικού νόμου, σύμφωνα με τον οποίο οι οπαδοί διαχωρίζονται από τους υπόλοιπους πολίτες!

5. Την πραγματοποίηση των συμφωνηθέντων με την ΟΠΑΠ ΑΕ και τη χορήγηση των χρημάτων προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

6. Την επίσπευση των διαδικασιών για το κλειστό "Νίκος Γκάλης" και τη - μέχρι να έρθει αυτό σε πέρας - την απεξάρτηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου από κάθε είδους "επιτροπή"!!!

7. Την ισονομία στην αντιμετώπιση της αγαπημένης μας ομάδα από κάθε φορέα του αθλητισμού!!!.

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ