ΠΑΟΚ

Ικανοποίηση Βούκοτιτς

Ικανοποίηση Βούκοτιτς
Βούκοτιτς

Η νίκη επί της Κέρκυρας στο γήπεδο της Τούμπας άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μομτσίλο Βούκοτιτς

Στα αποδυτήρια λοιπόν του γηπέδου της Τούμπας μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μομτσίλο Βούκοτιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του λέγοντάς τους: "Σας είχα πει ότι μόνο εύκολο δεν θα ήταν το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Παρά τις αντιξοότητες καταφέραμε να κερδίσουμε κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατεβάλατε. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείξατε όχι όμως από την απόδοση της ομάδας. Ωστόσο αυτά θα τα πούμε άλλη ώρα γιατί μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσερραικό την Τρίτη".




Πλέον στον ΠΑΟΚ το μυαλό όλων βρίσκεται στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό με στόχο μόνο τη νίκη πρόκριση κι έχοντας ως οδηγό το περσινό πάθημα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Το ευχάριστο βέβαια για τους παίκτες της ομάδας του "Δικεφάλου" έχουν να κάνουν με το ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρά τα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν το θέμα που κυριαρχεί στις συζητήσεις τους είναι ότι βλέπουν τη διοργάνωση του Κυπέλλου ως ευκαιρία διάκρισης αν κι εφόσον βέβαια δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Παρόλα αυτά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μομτσίλο Βούκοτιτς ενόψει του αυριανού αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Κέρκυρα αισθανόταν εκτός του Μίετσελ ενοχλήσεις οι Φερνάντεζ και Ζαγοράκης.

Ο πρώτος αισθανόταν ενοχλήσεις όλη την εβδομάδα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό ώστε να απουσιάσει ενώ χθες ήταν καλύτερα. Όσο για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα προκειμένου να αγωνισθεί αύριο στις Σέρρες.

Τέλος ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Χαραλαμπίδη, αν και ο διεθνής Κύπριος ιατρικά θα μπορούσε να αγωνισθεί ακόμα και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ωστόσο ο λόγος της απουσίας του είχε να κάνει με το αποτέλεσμα πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες είχαν υποβληθεί οι παίκτες της ομάδας και έδειξαν ότι είχε υψηλό το δείκτη κόπωσης.

Για αυτό αποφασίστηκε ότι θα ήταν προτιμότερο να ξεκουραστεί και ίσως για τους ίδιους λόγους να μείνει εκτός αποστολής και για το αυριανό παιχνίδι με την τελική απόφαση να πάρουν από κοινού η τεχνική ηγεσία, ο παίκτης και ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Οικονομίδης σήμερα.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ