SPORTS & GOSSIP

Ικάρντι και Γουάντα Νάρα έκλεψαν την παράσταση με την στολή που επέλεξαν για το Haloween

 Ικάρντι και Γουάντα Νάρα
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα INSTAGRAM / @MAUROICARDI

Πιστοί στο πνεύμα του Halloween, οι ποδοσφαιριστές σε κάθε πλευρά του πλανήτη, μεταμφιέστηκαν και γιόρτασαν με τις οικογένειές τους. Νικητής -για την πιο εντυπωσιακή αμφίεση- ο Μάουρο Ικάρντι.

Πιστοί στο πνεύμα του Halloween οι ποδοσφαιριστές σε κάθε πλευρά του πλανήτη, μεταμφιέστηκαν και γιόρτασαν με την οικογένειά τους. Πρώτος και καλύτερος ο σέντερ μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Καζεμίρο. Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεταμφιέστηκε σε... Batman και σύντροφός του σε διάβολος.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Βάσκεθ, προκάλεσε πληθώρα σχολίων από τους συμπαίκτες του με την μεταμφίεση αυτού και της οικογένειάς του σε ήρωες από τα χελωνονιντζακια.

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι μαζί με την σύζυγό του, Γουάντα Νάρα και τα παιδιά τους ντύθηκαν δράκουλες, λύκοι και κοκκινοσκουφίτσες και έκαναν την γνωστή ερώτηση "φάρσα ή κέρασμα" κάτω από το ποστ τους στο Instagram.

Δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει ο τερματοφύλακας της Παρί, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, με την εντυπωσιακή του σύντροφο, Αλέσια Ελεφάντε, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία 7 χρόνια. Οι δύο τους διασκέδασαν, αφού μεταμφιέστηκαν σε Πειρατές.

Προφανώς δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, που βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο μετά το ντοκιμαντέρ με την ζωή του στο Netflix. Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταμφιέστηκε μαζί με την κόρη του και γιόρτασαν το Halloween.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ