ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ικάρντι: Πανηγύρισε με "like" την πρόκριση της Γιουβέντους εις βάρος της Ίντερ

Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν-Ζερμέν με την Αμιάν το Δεκέμβριο του 2019
Ο Μάουρο Ικάρντι πανηγυρίζει με την Παρί Σεν-Ζερμέν © 2019 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάουρο Ικάρντι έφυγε με άσχημο τρόπο από την Ίντερ και δεν το έχει ξεχάσει, με τον Αργεντινό φορ της Παρί να κάνει like στην επίσημη φωτογραφία που ανέβασε η Γιουβέντους από τα αποδυτήριά της μετά την πρόκριση επί των νερατζούρι.

Ο Μάουρο Ικάρντι φόρεσε για έξι ολόκληρα χρόνια της φανέλα της Ίντερ (μεταγραφή το 2013 από την Σαμπντόρια) και έφτασε στο σημείο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε της σεζόν 2018-19 όλα άλλαξαν.

Από κάπτεν έγινε το μαύρο πρόβατο, είδε να του αφαιρείται το περιβραχιόνιο ενώ το καλοκαίρι του 2019 ο Αντόνιο Κόντε τού ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει φέρνοντας στο "Μεάτσα" τον Ρομελού Λουκακού και του άνοιξε την πόρτα της εξόδου.

Κάπως έτσι οδηγήθηκε στην αγκαλιά της Παρί Σεν Ζερμέν αρχικά ως δανεικός και εδώ και μερικούς μήνες με κανονική μεταγραφή, με τον Αργεντινό στράικερ να έχει μάλιστα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να μην θέλει ούτε να ακούει για την πρώην ομάδα του.

Δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να "τσιτώνει" τους τιφόζι της Ίντερ με ενέργειές του, όπως για παράδειγμα μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από την Γιουβέντους στα ημιτελικά του Coppa Italia όπου έκανε "like" στη φωτογραφία που ανέβασε βέκια σινιόρα στο λογαριασμό της από πανηγυρισμούς εντός των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές των ιταλικών μίντια, ο Ικάρντι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με αρκετούς παίκτες των μπιανκονέρι, ακολουθώντας μεταξύ άλλων τους λογαριασμούς των Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεονάρντο Μπονούτσι και Άλβαρο Μοράτα στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ