ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Απαιτούμε ισονομία"

Ηλιάδης: "Απαιτούμε ισονομία"
Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ όπου ξεκαθάρισε την απαίτησή του περί ισονομίας μετά την διαιτησία του Βοσκάκη στην Βέροια.

Η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα συνδυάστηκε με επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και ξεκαθάρισε την απαίτησή του περί ισονομίας μετά από την διαιτησία του Βοσκάκη στην Βέροια.

«Δεν επαιτούμε, δεν ζητιανεύουμε, αλλά απαιτούμε την ισονομία», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης που περιμένει να δει διαφορετική αντιμετώπιση της ομάδας του από το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Πλατανιά Χανίων.

Μία απόφαση που πάρθηκε αμέσως μετά την άσχημη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με την «Βασίλισσα του βορρά».

Η αρχή έγινε χθες με την επιστολή στην ΚΕΔ και τα τηλεφωνήματα παραπόνων του προέδρου της ΠΑΕ Άρης για να δοθεί συνέχεια σήμερα με την παρουσία του στα γραφεία της ΕΠΟ κι ενώ είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Super League, Γιάννη Μώραλη. Επίσης για να του εκφράσει τα παράπονά του.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ είχε συνάντηση με φορείς της Ομοσπονδίας και της διαιτησίας όπου και τους εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά του με αποκορύφωμα την διαιτησία του Βοσκάκη και σύμφωνα με πληροφορίες του δόθηκε δίκιο.

Αύριο εξάλλου η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης θα επιδιώξει να πετύχει την αθώωση του Ρούμπεν Πουλίδο με την διαγραφή της δεύτερης κίτρινης που του έδειξε ο Βοσκάκης στην Βέροια μετά το τελευταίο του σφύριγμα όταν ο Ισπανός αρχηγός του Άρη του έδωσε το χέρι του.

Στο φύλλο αγώνα πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ο διαιτητής από το Ρέθυμνο ανέφερε ότι ο Πουλίδο του διαμαρτυρήθηκε κάτι όμως που δεν φαίνεται μέσα από την προβολή του βίντεο της συγκεκριμένης φάσης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ