ΠΑΟΚ

Ηλιάδης: "Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας"

Ηλιάδης: "Απογοητεύσαμε τον κόσμο μας"
Ηλιάδης

Απογοήτευση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την κακή εμφάνιση με Βέροια. Ηλιάδης: "Απογοητεύσαμε τον κόσμο"

"Δεν κερδίσαμε κι αυτό που σημαίνει είναι ότι πολλά πράγματα δεν τα κάναμε σωστά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δυστυχώς απογοητεύσαμε τον κόσμο μας που παρά τα άσχημα αποτελέσματα ήρθε και πάλι στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια που κάνουμε". Τάδε έφη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ο Στέλιος Ηλιάδης με τον Μίροσλαβ Σναόυτσνερ από την πλευρά του να στάθηκε στο τελικό αποτέλεσμα λέγοντας:

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μας. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς για τη Βέροια ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή της", με τον Πολωνό να επισήμανε πως: "Επίσης δεν ήταν εύκολα και για μας με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μετά από τα τελευταία μας αποτελέσματα", για να καταλήξει: "Ήμασταν άστοχοι και πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε τους αγώνες που μας μένουν αφού υπάρχει περιθώριο να αλλάξουν πράγματα ως το τέλος".



Από την πλευρά του ο Γκόραν Γκάβραντσιτς στάθηκε με την σειρά του στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα απέναντι στην Βέροια στο χθεσινό παιχνίδι λέγοντας: " Προσπαθήσαμε κι αν και παίξαμε καλά στην άμυνα στην επίθεση δεν πήγαμε καλά αφού δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ", ενώ για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας είπε: "Παρόλα αυτά ο κόσμος έρχεται να μας κι αυτό μπορεί να είναι κίνητρο".



Στην διάρκεια της σημερινής μέρας ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους και πάλι για αύριο. Αύριο εξάλλου αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο διεθνής Μολδαβός επιθετικός, Βιορέλ Φρούνζα, από την πατρίδα του όπου μετέβη να τακτοποιήσει μία εκκρεμότητα με την βίζα του αλλά και να φέρει την οικογένειά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ