ΠΑΟΚ

Ηλιάδης: "Δαγκωτό Ζαγοράκη"

Ηλιάδης: "Δαγκωτό Ζαγοράκη"
Ηλιάδης

Σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας υποβλήθηκε αιφνιδίως χθες το απόγευμα στις 18:00 ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Ηλιάδης

Η χθεσινή επέμβαση του Ηλιάδη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σύμφωνα με τους γιατρούς του Διαβαλκανικού κέντρου που παρακολουθούν το διεθνή μέσο του ΠΑΟΚ αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Ηλιάδης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" μετά το τέλος της χθεσινής επέμβασης τόνισε: " Αισθάνομαι ήδη πολύ καλά. Η επέμβαση πέτυχε και εύχομαι να μη με βρει άλλο κακό", για να σταθεί αμέσως μετά στην απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να μπει μπροστάρης στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

" Τίποτε δεν θα μπορούσε να επισκιάσει τη χαρά που νιώθω για το γεγονός ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποφάσισε να ασχοληθεί διοικητικά με την ομάδα. Ήταν μια καταπληκτική είδηση για όλους μας. Συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ μας οι παίκτες και κάναμε την προσευχή μας για να αναλάβει ο μέχρι μια πριν λίγες ημέρες αρχηγός μας.

Είναι μια είδηση που προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο αλλά πιστέψτε και σε μας. Τώρα πλέον θα αλλάξει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Όλα θα είναι διαφορετικά. Θα αποκτήσει η ομάδα όλα όσα τις έλειπαν για να επιστρέψει στην κορυφή όταν έρθει η ώρα.

Δεν είναι εύκολο να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Και να ξέρετε ότι έτσι αισθάνονται όλες οι παίκτες στην ομάδα. Δεν μας νοιάζουν οι διακοπές μας. Μας ενδιαφέρει να ξεκινήσει η προετοιμασία. Θα είναι εντελώς διαφορετικός ο ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια. Αν δεν τα καταφέρει και ο Ζαγοράκης να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο δεν θα μπορέσει κανείς άλλος



".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ