ΠΑΟΚ

Ίλιεφ στο SPORT24: "Τιμή μου"

Ίλιεφ στο SPORT24: "Τιμή μου"
ιλιεφ

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος δηλώνει στο SPORT 24: "Τιμή μου ο ΠΑΟΚ"

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ ο μέχρι πρό τινος ποδοσφαιριστής της Μεσίνα, Σέρβος Ίβιτσα Ίλιεφ. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ Το SPORT24 είχε νωρίτερα μέσα στην ημέρα επικοινωνήσει μαζί του, με τον Σέρβο να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: "Τιμή μου το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα."

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, έχει χρηστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του ενώ από το 1997 ως και το 2004 αγωνιζόταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου με την οποία σε 151 συμμετοχές είχε 41 τέρματα. Στην συνέχεια αποκτήθηκε από την ιταλική Μεσίνα στην οποία σε 37 αγώνες είχε 1 τέρμα, ενώ στην Τζένοα, στην οποία πήγε ως δανεικός το 2006 σε 17 αγώνες πέτυχε 3 τέρματα.

Όταν γύρισε στην Μεσίνα, ο προπονητής του δεν τον υπολόγιζε και έτσι ο ποδοσφαιριστής προπονούταν με την δεύτερη ομάδα. Το θέμα της μετεγγραφής του στον ΠΑΟΚ τελειώνει την Τρίτη, καθώς τόσο ο Γιώργος Παράσχος όσο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έχουν αποφασίσει πως είναι ο ποδοσφαιριστής που χρειάζεται ο "δικέφαλος του Βορρά" για να καλύψει την θέση του επιτελικού χαφ.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ