ΑΕΚ

Ηλιόπουλος: "Ο Μαρινάκης ήταν πριν 35-40 χρόνια στενότατος φίλος μου, πριν 20 χρόνια κουμπάρος μου, τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουμε διαφορετικές πορείες"

Ο Μάριος Ηλιόπουλος
Ο Μάριος Ηλιόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δηλώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει διαφορετικές πορείες.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και δήλωσε πως έχουν επιλέξει διαφορετικές πορείες.

Ποια είναι η σχέση σας με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της οικογένεια σας με τον Ολυμπιακό;

"Στη ζωή όταν δεν είσαι ειλικρινής τα βρίσκεις μπροστά σου. Εγώ δεν θέλω ποτέ να κατηγορηθώ πως λέω ψέμματα ή ιστορίες για αγρίους. Επειδή αυτό δεν το είπατε στην αρχή η πραγματικότητα είναι η εξής. Ήταν πριν 35-40 χρόνια στενότατος φίλος μου, πριν 20 χρόνια κουμπάρος μου.

Τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουμε διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε 1-2 φορές το χρόνο σε χώρους που μαζεύονται πλοιοκτήτες.

Ο αδερφός μου ο Αντώνης υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Αυτός είναι Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ".

Από τη στιγμή που παραδεχτήκατε πως είναι παγωμένες οι σχέσεις σας με τον κ. Μαρινάκη δεν θα έχετε πρόβλημα να κάτσετε στο ίδιο τραπέζι μαζί του;

"Εννοείται πως για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουμε βήμα καλής θέλησης. Δεν έχω κακές σχέσεις. Στα πλαίσια που λέτε εσείς εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό αυτός δεν μου έδωσε συγχαρητήρια που πήρα τα ηνία της ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ