SUPER LEAGUE 2

Ηλιούπολη - Παναχαϊκή 2-1: Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με υπογραφή Βασιλούδη

Οι παίκτες της Ηλιούπολης πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή
Οι παίκτες της Ηλιούπολης πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ηλιούπολη στη Super League 2 στον Β' Όμιλο, με το γκολ του Βασιλούδη να της χαρίζει το τρίποντο με 2-1 απέναντι στην Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ηλιούπολη επιβλήθηκε 2-1 της Παναχαϊκής στην 3η αγωνιστική της Super League 2 στον Β' Όμιλο, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο ματς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με εντυπωσιακό σουτ του Μαυρία.

Η απάντηση της Παναχαϊκής ήρθε στο 42′, με τον Ντε Τόμας μετά από φάση διαρκείας, να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και από κοντά να νικά τον Ντόκιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά και δικαιώθηκε στο 62′, όταν ο Βασιλούδης εκτέλεσε τον Στογιάνοβιτς από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

  • Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Ντόκιτς, Καρανίκας (59′ Πολίτης), Να’α, Πολυχρόνης (59′ Κρέτσι), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης (74′ Μπλαντένοβιτς), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (89′ Πατάπης), Μαυριάς, Αλεξόπουλος (59′ Μάνος).
  • Παναχαϊκή (Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα (72′ Πολέτο), Μπαξεβάνος, Ζέκχοφ (78′ Κοζορώνης), Ρόβας (78′ Μαδριγάλ), Νίλι, Λεσάι (59′ Τραορέ), Ντε Τόμας, Παπατόλιος (59′ Καραγιάννης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

  • Παναργειακός - Πανιώνιος 0-2
  • Κηφισιά - ΑΕΚ Β' 4-2
  • Αιγάλεω - Καλαμάτα 1-1

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

  • Αστέρας Τρίπολης Β' AKTOR - Χανιά 1-1
  • Ηλιούπολη - Παναχαϊκή 2-1
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ