EUROPA LEAGUE

Ίλιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τρίπολη"

Ίλιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τρίπολη"

Ο αρχηγός της Παρτίζαν, Σάσα Ίλιτς, δηλώνει μέσα από το Sport24.gr εντυπωσιασμένος από τις, μέχρι τώρα, ευρωπαϊκές εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεσοεπιθετικός και μεγάλο αστέρι της αντιπάλου του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League, Παρτίζαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr χαρακτηρίζει δύσκολο αντίπαλο τους "Αρκάδες" και τεκμηριώνει την απάντησή του.

Ο Σάσα Ίλιτς που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ είναι ο αρχηγός της Παρτίζαν. Μέσα από το Sport24.gr δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του "πρωτάρη" Αστέρα Τρίπολης.

"Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Είδαμε βίντεο από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στην Κωνσταντινούπολη και εντυπωσιαστήκαμε από την αγωνιστική παρουσία του Ειδικά στην έδρα του είναι πιο δυνατός, κάτι που φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια."

Η Παρτίζαν συγκέντρωσε πληροφορίες για το παιχνίδι με τους "Αρκάδες" και ο Σάσα Ίλιτς όπως εξομολογείται στο Sport24.gr επιστράτευσε τον καλό του φίλο, Βλάντο Ίβιτς, για να μάθει περισσότερα στοιχεία. Διαβάστε τι του είπε:

"Μιλάω με το φίλο μου, τον Βλάντιμιρ Ίβιτς, για τον Αστέρα. Μου έδωσε αρκετές πληροφορίες. Μου είπε ότι πρόκειται για μία ομάδα που μάχεται διαρκώς, δεν παρατά κανένα παιχνίδι και έχει πολλή ποιότητα γιατί έχει ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική."

Ίλιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τρίπολη"

O Σάσα Ίλιτς παραδέχεται στο Sport24.gr ότι η ιστορικότητα που εμπνέει για τον Αστέρα Τρίπολης η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι γνωστή στη γειτονική χώρα, ωστόσο η Παρτίζαν είναι απόλυτα προετοιμασμένη, ενώ αναλύει τακτικά τα δυνατά στοιχεία των "Αρκάδων".

"Γνωρίζω το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το ποδόσφαιρο, και είμαι ενήμερος για την ιστορικότητα της αναμέτρησης για τον Αστέρα Τρίπολης. Περιμένουμε ότι θα αγωνιστούν με περισσότερο πάθος και είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Το περιμένουμε.

Τακτικά από τα βίντεο που έχουμε δει, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για μία πειθαρχημένη ομάδα. Η τεχνική από τη μέση και μπροστά τη βοηθά στο σκοράρισμα αλλά έχει και αδυναμίες τις οποίες δεν θα στις πω."

Αστέρας Τρίπολης και Παρτίζαν ξεκίνησαν με ισοπαλίες στην πρεμιέρα του ομίλου και της διοργάνωσης. Ο αρχηγός της ομάδας της σερβικής πρωτεύουσας αξιολογεί τη σημασία αυτών, αν και κρατά χαμηλούς τόνους για τους αντιπάλους της Πέμπτης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ίλιτς: "Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τρίπολη"

"Η ισοπαλία με την Τότεναμ ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αμφιβολία. Μπορεί να ήταν εντός έδρας, να είχαμε ευκαιρίες και εμείς για να πάρουμε τη νίκη, αλλά η Τότεναμ είναι το φαβορί του ομίλου. Η ισοπαλία του Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας ήταν εξίσου σπουδαίο, καθώς η τουρκική ομάδα είναι το έτερο φαβορί του ομίλου.

Αστέρας Τρίπολης και Παρτίζαν είναι τα αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και στην πραγματικότητα. Άλλα ήταν τα φαβορί στην πρώτη αγωνιστική και όμως δεν επιβεβαιώθηκαν."

ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ<br>
LARISA - PAOK
ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ
LARISA - PAOK INTIME SPORTS

Η Παρτίζαν είναι ένα ιστορικό σωματείο που έχει πάντα ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Τι συμβαίνει όμως με τους εντός, εκτός και επί τα αυτά στόχους. Διαβάστε την απάντηση του Σάσα Ίλιτς στο Sport24.gr:

"Στόχος είναι τα πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη Σερβία και στην Ευρώπη να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις. Αν έρθει η πρόκριση καλώς, αλλά γνωρίζουμε ότι Τότεναμ και Μπεσίκτας έχουν το πάνω χέρι."

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ