ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι..."

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho reacts during the Spanish League football match Real Madrid vs  Sporting Gijon on April 2, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. Sporting Gijon won 0-1.   AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET (Photo credit should read DOMINIQUE FAGET/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho reacts during the Spanish League football match Real Madrid vs Sporting Gijon on April 2, 2011 at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid. Sporting Gijon won 0-1. AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET (Photo credit should read DOMINIQUE FAGET/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μετά την ανεπάντεχη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σπόρτινγκ Χιχόν, ο προπονητής των "μερένχες" ήταν σοκαρισμένος στην κυριολεξία από την "συντριβή" της ομάδας του.

Η ομάδα της Μαδρίτης παραμένει πέντε βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, αλλά η Καταλανική ομάδα μπορεί να τους κάνει οκτώ αν κερδίσει την Βιγιαρεάλ, στο Μαδριγάλ.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως ήταν πολύ άτυχη η ομάδα του ενώ έπειτα από 150 δικά του αήττητα παιχνίδια εντός έδρας, έσπασε αυτό το πολύ σημαντικό ρεκόρ για εκείνον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 48χρονος:

"Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Οι παίκτες μου ήταν νεκροί σήμερα. Ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι αντίθετα με τους αντιπάλους μας. Μαθηματικά δεν έχουμε χάσει το πρωτάθλημα αλλά πλέον είναι πολύ δύσκολο να τι κατακτήσουμε, αν κερδίσει η Μπαρτσελόνα...", τόνισε.

"Ίσως μας κόστισαν και οι απουσίες των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μαρτσέλο, Αλόνσο και Μπενζεμά, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις αναπληρώσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δεμ το καταφέραμε και χάσαμε"

"Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Τότεναμ, που είναι εξίσου σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε, ώστε να συνεχίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ", πρόσθεσε.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ