ΑΡΗΣ

Ημέρα συνάντησης με τον επενδυτή

Ημέρα συνάντησης με τον επενδυτή
Ηλιάδης Άρης WWW.MEGAPRESS.GR

Η σημερινή μέρα (Πέμπτη 28/11) έχει την δική της ιδιαιτερότητα καθώς όπως αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος επενδυτής για την ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με δήλωση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Θανάση Αθανασιάδη.

Κι όχι απλώς ως μέρα άφιξής του αλλά και ως μέρα συνάντησης μαζί του με μία ακόμη να έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα. Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για ύπαρξη προσυμφωνίας.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν όντως θα αφιχθεί κάποια στιγμή σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης και κατά πόσο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του με τον πρόεδρό της, Δημήτρη Ηλιάδη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην Αλκμήνης δεν κρύβουνε την αισιοδοξία τους για τον Έλληνα επιχειρηματία από το εξωτερικό θεωρώντας μεταξύ άλλων ότι είναι θέμα χρόνου η έλευσή του στα κοινά της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη και όχι μόνο παρακολουθούνε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, ενώ οι νομικοί της ΠΑΕ κινούνται στους ρυθμούς της έφεσης πάνω στους λόγους της απόρριψης πρωτοδίκως υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Ένα από τα σημεία που οδήγησε στην απόρριψη της αίτησης ήταν ότι σύμφωνα με το δικαστήριο οι συναινούντες πιστωτές ανήλθαν στο 57% και όχι τουλάχιστον στο 60% που απαιτεί ο νόμος! Κάτι όμως που είχε να κάνει γιατί το ποσοστό υπολογίστηκε με βάση την ημερομηνία που ξεκίνησε η ΠΑΕ Άρης τη διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99, δηλαδή με βάση τα ισοζύγια της 30/6/2012 και όχι με βάση τα ποσοστά που υπήρχαν στο άνοιγμα της διαδικασίας, δηλαδή στις 17/5/2013.

Λεπτομέρειες που θα πρέπει να διευκρινιστούνε είναι τα ρυθμιζόμενα χρέη από τις οφειλές που προκύπτουν από το νόμο Ορφανού και το άρθρο 44, όπως και η υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη αλλά και η απαίτηση της Sportivision, η οποία τελεσιδίκησε μετά την κατάθεση της αίτησης του Άρη.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στο κυνήγι της πρώτης φετινής εντός έδρας νίκης στο πρωτάθλημα της Super League κόντρα στον Πανθρακικό την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπολογίζει κανονικά στον Σαλόζε Ουντότζι. Σε αντίθεση με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ενώ σε ότι αφορά τη θέση του τραυματία Βασίλη Τριανταφυλλάκου ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός βλέπει ως λύση αυτήν του Δημήτρη Σουνά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ