ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπόρα: "Εάν θέλεις να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν θέλεις να πας μακριά πήγαινε με παρέα"

Ιμπόρα: "Εάν θέλεις να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν θέλεις να πας μακριά πήγαινε με παρέα"
Ο Μεντιλίμπαρ στην αγκαλιά του Ιμπόρα INTIME SPORTS

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έδειξε για ακόμα μια φορά την ηγετική του φυσιογνωμία, καθώς μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram φρόντισε να κάνει γνωστό το ενωτικό κλίμα που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους πολλούς παίκτες που μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βγήκαν μπροστά και αποτέλεσαν τους πυλώνες πάνω στους οποίους βασίστηκε ο Βάσκος προπονητής για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Ο Ισπανός χαφ, ο οποίος μετά την κατάκτηση του Conference League μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών που έχουν πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους στην καριέρα τους, τρεις ημέρες μετά τον "ερυθρόλευκο" θρίαμβο στην OPAP Arena έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ηγετική του φυσιογνωμία και στη στάση ζωής του.

"Εάν θέλεις να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, εάν θέλεις να πας μακριά πήγαινε με παρέα", ανέφερε το ποστάρισμα του Ιμπόρα, που δεν παρέλειψε να ταγκάρει όλα τα μέλη που συνέλαβαν στο μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ