ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιμπόρα: "Ο Κάρμο ένιωσε ότι τον υπολόγιζαν στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό την περυσινή σεζόν, με τον άλλοτε συμπαίκτη του, Βιθέντε Ιμπόρα, να στέκεται στην αυτοπεποίθηση που έχτισε μέσα από την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά.

Στην Πόρτο ο Νταβίντ Κάρμο ήταν από περισσευούμενος μέχρι περιττός, όμως στον Ολυμπιακό ήταν υπεραπαραίτητος και αυτό φάνηκε περίτρανα στην περυσινή εκπληκτική πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League όπου ο Αγκολέζος στόπερ ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικός.

Φέτος, ο 25χρονος στόπερ συνεχίζει στους κανονικά ερυθρόλευκους μετά από τη συμφωνία στην οποία ήρθε με την Πόρτο η Νότιγχαμ (για να τον δώσει κατόπιν δανεικό στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ), με τον Βιθέντε Ιμπόρα να παραχωρεί συνέντευξη στην "O'Jogo" και να ξεκαθαρίζει πως οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που απογείωσαν την καριέρα του με τον τρόπο που του φέρθηκαν.

"Ήταν πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα έδειξε την αξία του και επιβλήθηκε.

Μπορείς να αντιληφθείς εύκολα πως έχει σπουδαίες αρετές ως κεντρικός αμυντικός, έδειξε την εμπειρία του και το κυριότερο είναι πως υπήρχαν άνθρωποι που στηρίχτηκαν πάνω του", τόνισε ο έμπειρος Ισπανός μέσος αναφορικά με το step-up που έκανε στην καριέρα του την τελευταία χρονιά ο Κάρμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ