ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ίμπρα": "Με μένα κέρδισε μετά από 17 χρόνια η Ίντερ"

"Ίμπρα": "Με μένα κέρδισε μετά από 17 χρόνια η Ίντερ"
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε ότι ήταν εκείνος που με την άφιξή του έκανε την Ίντερ να κερδίζει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια

"Τι υποδοχή περιμένω; Δεν έχω ιδέα, δεν το έχω σκεφτεί", είπε ο "Ίμπρα" στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στη Βαλέτα, για να στείλει στη συνέχεια μήνυμα στους φίλους των "νερατσούρι".

"Πιστεύω όμως ότι οι πραγματικοί οπαδοί της Ίντερ ξέρουν τι έκανα για τον σύλλογο και, κυρίως, ξέρουν ότι πριν την έλευσή μου δεν είχαν κερδίσει για 17 χρόνια.

Όταν έφτασα εγώ κερδίσαμε για τρία συνεχόμενα χρόνια. Και έμεινα εκεί μόνο για τρία χρόνια..."



Όσο για το αν θέλει ο ίδιος -ως το μεγάλο αστέρι της ομάδας- να δώσει κάποια συμβουλή στους συμπαίκτες του στην Εθνική Σουηδίας ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα, ο φορ της Μπαρτσελόνα δήλωσε:

"Είμαστε όλοι επαγγελματίες και όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Δεν είμαι η Γκεστάπο. Δεν τριγυρνάω για να λέω στους πάντες τι πρέπει να κάνουν.

Όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε τη Δανία θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, πρώτα όμως πρέπει να δώσουν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αλβανία.

Εμείς πήραμε μόνο μία ισοπαλία με τη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι μία καλή ομάδα και μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τη Δανία".





Τέλος, ο "Ίμπρα" μίλησε για το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, παρότι είναι τώρα μόνο 27 ετών.

"Για τις πιθανότητες να αποχωρήσω από την ομάδα θα ξανασυζητήσουμε μετά το Μουντιάλ. Για έναν παίκτη του επιπέδου μου είναι σημαντικό να παίξει σε ένα Μουντιάλ, όμως έχω ήδη δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Θα ήθελα να παίξω σε ένα ακόμα Μουντιάλ και θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω".











TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ