ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν θα γίνω προπονητής, δεν θα είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο"

Ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς
Ο Ζλάταν Ιμπαχίμοβιτς © 2024 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να δοκιμάσει να ασχοληθεί με την προπονητική και πως προτιμά τον τωρινό του ρόλο στη Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ανέλαβε χρέη συμβούλου εντός της Μίλαν. Ο παλαίμαχος πλέον Σουηδός μίλησε σε συνέντευξή του στην Athletic σχετικά με τον νέο του ρόλο στους "ροσονέρι", με τον ίδιο μάλιστα να αποκαλύπτει πως δεν πρόκειται να αλλάξει καριέρα για να ασχοληθεί με την προπονητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν θέλω να γίνω προπονητής. Βλέπετε τα γκρίζα μαλλιά μου; Φανταστείτε πως θα είναι μετά από μια εβδομάδα ως προπονητής. Η ζωή ενός προπονητή διαρκεί έως και 12 ώρες την ημέρα, δεν έχετε απολύτως καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Ο ρόλος μου είναι να συνδέω τα πάντα, να είμαι ένας ηγέτης από ψηλά και να διασφαλίζω ότι η δομή και η οργάνωση λειτουργούν. Να κρατάω τους πάντες σε εγρήγορση."

Ο Σουηδός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση του με τους παίκτες της Μίλαν, καθώς και την στάση που οφείλουν εκείνοι να κρατούν.

"Δεν είμαι μπέιμπι σίτερ. Οι παίκτες μου είναι ενήλικες και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να δίνουν το 200% ακόμα και όταν δεν είμαι εκεί. Έχω λόγο σε πολλές κατηγορίες για να φέρνουν αποτελέσματα και να αυξάνουν την αξία τους, όλα με τη φιλοδοξία να κερδίζουν" επανέλαβε.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ