ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ιμπραχίμοβιτς: "Πετάξαμε τα δύο ματς"

epa05240819 Paris Saint Germain player Zlatan Ibrahimovic  during the soccer league 1 match between Paris Saint Germain (PSG) and OGC Nice  at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 02 April 2016.  EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
epa05240819 Paris Saint Germain player Zlatan Ibrahimovic during the soccer league 1 match between Paris Saint Germain (PSG) and OGC Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 02 April 2016. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON EPA

Ο Ιμπραχίμοβιτς μίλησε για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Σίτι και αναφέρθηκε στην όρεξη που έχει για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

Η κατάκτηση του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν το απωθημένο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όμως φέτος δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, λόγω του αποκλεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά. Ο Σουηδός επιθετικός για το μέλλον του, το βραχυπρόθεσμο και το μακροπρόθεσμο.

"Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις από αγγλικές ομάδες. Έχω κατακτήσει πολλά τρόπαια, αλλά θέλω να κατακτήσω ακόμα περισσότερο. Θέλω να τα καταφέρω οπουδήποτε μπορώ" ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο 35χρονος στράικερ.

Όσο για τον αποκλεισμό από τη Σίτι, σχολίασε: "Είμαι απογοητευμένος. Νομίζω ότι πετάξαμε δύο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υποθέτω, τουλάχιστον".

Ακολούθως, ο Ζλάταν εξέφρασε την απογοήτευση του, αλλά και την όρεξη του για τη διεκδίκηση κάθε τίτλου: "Τώρα, ότι και αν πω, εχουμε χάσει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι. Δεν αξιοποιήσαμε την ποιότητα που έχουμε και δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στη Μάντσεστερ Σίτι, γιατί εμείς πρέπει να παίξουμε για τους στόχους που έχουμε από εδώ και πέρα. Υπάρχουν δύο κύπελλα να κατακτήσουμε".

"Εξαρτάται με ποιον θα παίξει. Αλλά θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία που αποκόμισαν εναντίον μας, αυτό είναι βέβαιο", ήταν η πρόβλεψη του για την πορεία της Σίτι στην ημιτελική φάση.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ