ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ίνγκασον: "Είμαι ενθουσιασμένος για τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν στον Παναθηναϊκό"

Ίνγκασον: "Είμαι ενθουσιασμένος για τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν στον Παναθηναϊκό"
INTIME

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποχαιρετώντας τη Μίντιλαντ, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει στην Ελλάδα και κυρίως για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, που ακούει στο όνομα Παναθηναϊκός.

Ο Ίνγκασον που μέτρησε πέρσι 30 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ και ήταν βασικός στην πορεία της πρώην ομάδας του προς τον τίτλο στη Δανία αποχαιρέτισε χθες τη Μίντιλαντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του δανέζικου συλλόγου.

"Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ όλες τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στην Κεντρική Γιουτλάνδη. Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε, όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος, και είμαι χαρούμενος που γνώρισα πολλούς καλούς ανθρώπους μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η υποστήριξη από τους οπαδούς και η ενότητα στην ομάδα ήταν απίστευτη", τόνισε αρχικά ο Ίνγκασον, που από τη Δευτέρα (15/7) ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

"Μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και είναι κάτι που θέλαμε οικογενειακώς. Είμαι ενθουσιασμένος για τις νέες προκλήσεις που με περιμένουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Απ’ την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μίντιλαντ, Πέτερ Σαντ τόνισε: "Ο δυνατός χαρακτήρας και οι ηγετικές ιδιότητες του Ίνγκι μας έδωσαν σίγουρα μεγάλη ώθηση στη μάχη του τίτλου. Ο επαγγελματισμός και η νοοτροπία του θα μας λείψουν και τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ