ΙΣΠΑΝΙΑ

Ινιέστα: Ο θρυλικός Ισπανός δημοσίευσε video για το αντίο του στο ποδόσφαιρο

Ινιέστα: Ο θρυλικός Ισπανός δημοσίευσε video για το αντίο του στο ποδόσφαιρο
PRINT SCREEN

Το τέλος εποχής είναι πλέον μία ανάσα για τον Αντρές Ινιέστα, από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να πει αντίο στα γήπεδα, με τον Ισπανό θρύλο να δημοσιεύει ένα video όπου μιλούν για αυτόν σημαντικοί προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Έμιρεϊτς Κλαμπ, από την οποία αποχώρησε τον Ιούλιο, ο Αντρές Ινιέστα δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να βάλει τέλος σε μία επιτυχημένη καριέρα σε ηλικία 40 χρόνων.

Η εμβληματική μορφή της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας θα ανακοινώσει επίσημα ότι κρεμάει τα παπούτσια του στις 8 Οκτωβρίου, όπως και το νούμερο της φανέλας του, με τον ίδιο να προαναγγέλει το αγωνιστικό φινάλε του μέσω ενός video που δημοσίευσε την Δευτέρα (7/10) στους λογαριασμούς του στα social media με τίτλο "Το παιχνίδι συνεχίζεται".

Σε αυτό προβάλλονται μερικές από τις κορυφαίες στιγμές που έχουν σημαδέψει την καριέρα του ενώ μιλούν για εκείνον οι πιο σημαντικοί προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στο πέρασμα των χρόνων: οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Λουίς Ενρίκε, Λουίς Φαν Χάαλ και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ