ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Χωρίς ρίγες η εμφάνιση των νερατζούρι για τη σεζόν 2021-22

Η νέα εμφάνιση της Ίντερ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22
Η νέα εμφάνιση της Ίντερ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 PRINT SCREEN YOUTUBE

Σε μία επαναστική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Ίντερ καθώς από την εμφάνιση των πρωταθλητών Ιταλίας τη νέα σεζόν λείπουν οι παραδοσιακές κάθετες ρίγες.

Η Ίντερ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Ιταλίας δίνοντας τέλος σε αναμονή 11 ετών χωρίς το σκουντέτο και ευελπιστεί πως αυτή η επιτυχία θα ανοίξει το δρόμο για μία νέα εποχή για το σύλλογο, με περισσότερες επιτυχίες σε σύγκριση με την περασμένη δεκαετία.

Στη νέα αυτή εποχή που οραματίζονται οι τιφόζι των νερατζούρι θα υπάρχει πάντως μία σημαντική αλλαγή στο ξεκίνημα, με την παραδοσιακή κάθετη ρίγα, με την οποία έχουν ταυτίσει όλοι οι φίλαθλοι την Ίντερ, να αποτελεί παρελθόν.

Τουλάχιστον τη νέα σεζόν, με την Ίντερ να παρουσιάζει επίσημα την εμφάνισή της για τη σεζόν 2021-22 που είναι άκρως πρωτοποριακή, θέλοντας να αναδείξει ένα από τα σύμβολα του συλλόγου που είναι το φίδι.

"Το φίδι αλλάζει δέρμα για να αντιμετωπίσει καλύτερα τις νέες προκλήσεις που είναι να έρθουν: καλωσορίζουμε τη νέα εντός έδρας εμφάνιση για τη σεζόν 2021-22, την πρώτη εντός έδρας εμφάνιση με το νέο σήμα", αναφέρει η ομάδα του Μιλάνου μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ