ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Έκλεισε νεο deal με τον Ντάμφρις μέχρι το 2028

Inter Milan's Denzel Dumfries celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 27, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Denzel Dumfries celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Sept. 27, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni) @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντένζελ Ντάμφρις δεν είναι πλέον εκκρεμότητα για την Ίντερ, με τους νερατζούρι να έρχονται σε συμφωνία με τον Ολλανδό φουλ-μπακ για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ντένζελ Ντάμφρις μεταπήδησε το καλοκαίρι του 2021 από την Αϊντχόφεν στην Ίντερ και στην πρώτη του τριετία έχει ζήσει ουκ ολίγες συγκινήσεις με τους Μιλανέζους, με highlight φυσικά την κατάκτηση του σκουντέτο την περασμένη σεζόν αλλά και την παρουσία της ομάδας του στον τελικό του Champions League το 2023.

Αναμφίβολα, είναι από τους πλέον σταθερούς και ποιοτικούς παίκτες των νερατζούρι και το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε τόσο από τον Σιμόνε Ιντζάγκι όσο και από τη διοίκηση, που έκανε τις κατάλληλες κινήσεις για να το κρατήσει και πέρα από το 2025 όπου τελειώνει το συμβόλαιό του.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε με σημερινό του tweet ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Ντάμφρις θα βάλει εντός των προσεχών ημερών την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, στο οποίο μάλιστα δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Sportmediaset", το συμβόλαιο του 28χρονου Ολλανδού θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ