ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ντάμφρις για την ανανέωση του συμβολαίου

Denzel Dumfries of the Netherlands during a semifinal match between the Netherlands and England at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Ντένζελ Ντάμφρις αγωνιζόμενος με την Εθνική Ολλανδίας. @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Ίντερ ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Ντένζελ Ντάμφρις με στόχο την ανανέωση του συμβολαίου του στο οποίο απομένει μόνο ένας ακόμα χρόνος.

Με το Euro να έχει πλέον ολοκληρωθεί, ο Ντένζελ Ντάμφρις αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Ίντερ, με τον ιταλικό σύλλογο να επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του 28χρονου αριστερού μπακ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προσελκύσει παράλληλα το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια ουσιώδης κίνηση για την απόκτησή του. Επομένως, η προοπτική της Ίντερ φαντάζει προσωρινά η μοναδική υπαρκτή επιλογή για τον παίκτη.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι νερατζούρι πρόκειται να προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον Ντάμφρις, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να υποστηρίζεται πως θα έρθουν σε επαφή τις επόμενες ημέρες με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία.

Να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της διαπραγμάτευσης θα παίξουν οι οικονομικές απαιτήσεις του Ολλανδού διεθνή, με τον ίδιο να φέρεται πως αξιώνει ετήσιες απολαβές ύψους 4 εκατομμυρίων -αύξηση σχεδόν 50% από τις υπάρχοντες απολαβές του- την ώρα που ο σύλλογος επιθυμεί ένα deal κοντά στα 3 εκατομμύρια.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ