ΙΝΤΕΡ

Ίντερ - Γιουβέντους: Ο Κριστιάνο απάντησε εις διπλούν στο γκολ του Λαουτάρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Ίντερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ του απέναντι στην Ίντερ (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Η Ίντερ πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο σκορ με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους στο "Τζουζέπε Μεάτσα", στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα του Κόντε βρήκε δίχτυα με το "καλημέρα", με σκόρερ τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από κλέψιμο του Σάντσες και ασίστ του Μπαρέλα. Η μπάλα πέρασε κάτω από τον Μπουφόν που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά.

Οι μπιανκονέρι ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην παράβαση υπέπεσε ο Γιανγκ με μαρκάρισμα στον Κουαδράδο, με τον διαιτητή να ελέγχει τη φάση στο monitor του VAR.

Την απόλυτη ανατροπή για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο την ολοκλήρωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Μετά από τραγική συνεννόηση του Μπαστόνι με τον Χαντάνοβιτς, ο Κριστιάνο έκλεψε από αριστερά, έκανε το πλασέ, η μπάλα πρώτα βρήκε στο δοκάρι και μετά μπήκε στα δίχτυα της κενής εστίας.

ⓒ 2021 AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ