MLS

Ίντερ Μαϊάμι - Σάρλοτ 1-1: Ο Μέσι απάντησε στο γκολ του Σφιντέρσκι, ο Σουάρες έχασε την ευκαιρία της χρονιάς στις καθυστερήσεις

Inter Miami forward Lionel Messi (10) takes a shot, pursued by Charlotte FC midfielder Andrew Privett (34) during the first half of an MLS soccer match, Saturday, Sept. 28, 2024, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Ο Λιονέλ Μέσι σε ματς της Ίντερ Μαϊάμι @2024 AP IMAGES/REBECCA BLACKWELL

Αν και η Ίντερ Μαϊάμι ήταν ανώτερη από τη Σάρλοτ άφησε δύο βαθμούς στο γήπεδό της στο μεταξύ τους ματς για το MLS. Ο Κάρολς Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Λιονέλ Μέσι να απαντάει και τον Λουίς Σουάρες να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς στις καθυστερήσεις.

Στην πρώτη θέση του MLS παραμένει η Ίντερ Μαϊάμι μετά και την 31η αγωνιστική, με την απόστασή της από τους δεύτερους Λος Άντζελες Γκάλαξι να μειώνεται στους επτά βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία της με 1-1 κόντρα στη Σάρλοτ.

Οι φιλοξενούμενη άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον παλιό γνώριμο του ελληνικού κοινού, Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του συμπαίκτη του και με δόση τύχης έκανε το 0-1 για τη Σάρλοτ.

Η απάντηση δεν άργησε από την ομάδα του Λιονέλ Μέσι, καθώς μόλις 11' λεπτά αργότερα ο Αργεντινός σούπερ σταρ με ένα γκολ σήμα κατατεθέν του, εκτέλεση με το αριστερό έξω από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1 για την Ίντερ Μαϊάμι.

Ωστόσο, αυτό που θα μείνει από το ματς που διεξήχθη τα ξημερώματα (29/09) είναι η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Λουίς Σουάρες, μία φάση που βάζει γερή υποψηφιότητα για τη μεγαλύτερη που έχει απολέσει στην καριέρα του και σίγουρα θα γίνει blooper στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Μάλιστα, η ευκαιρία του Ουρουγουανού, με τον τερματοφύλακα της Σάρλοτ εξουδετερωμένο ο 37χρονος επιθετικός αστόχησε εξ επαφής μπροστά από την εστία, σημειώθηκε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, στερώντας από τους γηπεδούχους δύο επιπλέον πόντους.

TAGS MLS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ