ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Μήνυμα παραμονής του Τσαλχάνογλου παρά το ενδιαφέρον της Μπάγερν

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ | 24 Οκτωβρίου 2023
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ απέναντι στην Ζάλτσμπουργκ | 24 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έβαλε τέλος στα μεταγραφικά σενάρια δηλώνοντας πως ο ίδιος θα παραμείνει στην Ίντερ, καθώς και πως είναι ευχαριστημένος με τη ζωή στο Μιλάνο.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποκάλυψε πως θα παραμείνει στην Ίντερ, βάζοντας ένα τέλος στον κύκλο δημοσιευμάτων περί αποχώρησής του για χάρη της Μπάγερν Μονάχου, με τον ίδιο να δηλώνει πως εκείνος και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι στην Ιταλία.

Τα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με την πιθανή μετακίνηση του Τσαλχάνογλου στη Γερμανία υποστήριζαν πως ο Τούρκος διεθνής αναμενόταν να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου, όμως η απάντηση του ξεκαθάρισε το τοπίο με μία σαφή τοποθέτηση.

Ο ίδιος δήλωσε: "Θα παραμείνω στην Ίντερ, απλά και μόνο επειδή είμαι ευτυχισμένος εκεί. Η οικογένειά μου και εγώ αισθανόμαστε άνετα, τα παιδιά μου πηγαίνουν σχολείο στο Μιλάνο και έχτισα τα πάντα εκεί. Γι' αυτό δεν ήταν ποτέ επιλογή για μένα να φύγω".

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ίντερ Μπέπε Μαρότα είχε παραδεχθεί πρόσφατα πως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε κάποια πρόταση, επομένως η υπόθεση του 30χρονου μέσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το 2027, φαίνεται να κλείνει οριστικά και ο παίκτης θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντική μονάδα στα πλάνα του Ιντζάγκι για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ