ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεωσε μέχρι το 2024

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι χαιρετάει τους οπαδούς της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A με την Σπέτσια | 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι χαιρετάει τους οπαδούς της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Serie A με την Σπέτσια | 1 Δεκεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι υπέγραψε νεο συμβόλαιο με την Ίντερ, το οποίο "δένει" τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η Ίντερ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την πρώτη σεζόν του Σιμόνε Ιντζάγκι στο "τιμόνι" της παρότι έχασε τα σκήπτρα στην Ιταλία. Η κατάκτηση του κυπέλλου και η διεκδίκηση του σκουντέτο μέχρι τελευταία στιγμή σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα οδήγησε στην απόφαση πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ιταλό προπονητή.

Ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με κατάτι αυξημένες απολαβές από τα 4.500.000 ευρώ που προέβλεπε ετησίως το προηγούμενο συμβόλαιο.

Ο Ιντζάγκι οδήγησε την Ίντερ στην κατάκτηση του κυπέλλου και του Supercoppa, καθώς και στη φάση των 16 του Champions League στην πρώτη σεζόν του σε άλλη ομάδα πλην της Λάτσιο, παρότι το καλοκαίρι έχασε κομβικούς παίκτες όπως ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Ασράφ Χακιμι.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ