ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι απέρριψε τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι απέρριψε τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πανηγυρίζει την επικράτηση της Ίντερ κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Η Αλ Νασρ προσέλκυσε τον Σιμόνε Ιντζάγκι καταθέτοντας μία ελκυστική οικονομικά πρόταση, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να απορρίψει το ενδιαφέρον και αντ' αυτού συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δέχθηκε μία ιδιαίτερα προσοδοφόρα πρόταση από την Αλ Νασρ, την ώρα που βρίσκονται εν εξελίξει οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για την επέκταση του συμβολαίου του, με τον Ιταλό τεχνικό να αποφασίζει ωστόσο να απορρίψει το ενδιαφέρον της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάντο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 20 εκατομμυρίων, καθώς και περαιτέρω μπόνους ούτως ώστε να πείσει τον Ιταλό προπονητή να μετακινηθεί στην Άπω Ανατολή, ωστόσο υποστηρίζεται πως ο Ιντζάγκι δεν δίστασε να αρνηθεί δίχως δεύτερη σκέψη.

Ο ίδιος είναι επικεντρωμένος στους "Νερατζούρι", με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για την επέκταση του συμβολαίου να προχωρούν με θετικό πρόσημο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο συμβόλαιο του Ιντζάγκι με την Ίντερ προβλέπεται να αγγίζει τα 6,5 εκατομμύρια, εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί θα τον καταστήσει έναν από τους καλύτερα αμειβόμενους προπονητές της Serie A.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ