ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Σκρίνιαρ δήλωσε ανοικτός σε νέες προκλήσεις

Ο Ζλάταν μονομαχεί με τον Σκρίνιαρ στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ιντερ
Ο Ζλάταν μονομαχεί με τον Σκρίνιαρ © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Μία δήλωση με διπλό μήνυμα έκανε ο Μίλαν Σκρίνιαρ αφού ναι μεν δήλωσε ανοικτός σε νέες προκλήσεις και παράλληλα έκλεισε το μάτι στην Ίντερ για νέο συμβόλαιο.

Αποτελεί, δίχως αμφιβολία, έναν από τους παίκτες βαρόμετρα της Ίντερ. Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όπως είναι φυσιολογικό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Το συμβόλαιό του με την Ίντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωσή του. Έτσι, δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι η ιταλική ομάδα να δεχτεί την κρούση πολλών ενδιαφερόμενων.

Εκτός εάν πρώτα οι νερατζούρι φροντίσουν να κλείσουν το θέμα κάνοντας νέο συμβόλαιο στον παίκτη τους. Ο 26χρονος Σλοβάκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ανοικτός σε νέες προκλήσεις, ενώ έκλεισε το μάτι και στους νερατζούρι για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος στην Ίντερ, δεν σκέφτομαι να φύγω. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μία νέα εμπειρία στο εξωτερικό ποτέ δεν είναι κάτι κακό. Δεν έχουμε μιλήσει με την Ίντερ για την ανανέωση του συμβολαίου του, μιας και αυτό λήγει το 2023".

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ