ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ο Σκρίνιαρ υποβλήθηκε σε επέμβαση και κάνει αγώνα δρόμου για τη Μίλαν

Ο Σκρίνιαρ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν
Ο Σκρίνιαρ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν 2023 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Σκρίνιαρ προχώρησε σε επέμβαση στην μέση και πλέον κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει τα παιχνίδια της Ίντερ απέναντι στη Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League τον Μάιο, σύμφωνα με το Athletic.

Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει σε περίπου τρεις εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου τη Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League. Οι νερατζούρι δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση, προκειμένου να ξεπεράσει πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρεί από τις αρχές του Μάρτη και ήδη έχει χάσει τρία παιχνίδια στη Serie A.

"Χθες σε συμφωνία με την Ίντερ υποβλήθηκα σε επέμβαση, ώστε να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο σύντομα. Μία σύντομη ανάρρωση θα ακολουθήσει, προκειμένου να είμαι έτοιμος" έγραψε στο Instagram.

Έτσι, ο Μίλαν Σκρίνιαρ θα κάνει αγώνα προκειμένου να είναι έτοιμος, σύμφωνα με το Athletic. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί και μένει να δούμε ποια στάση θα τηρήσει ο Σιμόνε Ινζάγκι.

Η Gazzetta dello Sport προσθέτει ότι το πιθανότερο είναι να χάσει το φινάλε της σεζόν και η επέμβαση έγινε με την παρέμβαση της Παρί.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ